DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aaa kafayı yiyecem gecenin bir saati hani klasör görüntülerken xpde solda bir ayrıntıları gösteren mavişli beyazlı bi yer var ya dosyanın boyutunu resmin küçük önizlemesini felan gösterir kayboldu taktık kafaya çıkartıcam diye winkey+e yapıyorum klasörler diye birşey çıktı nasıl çıkartılır bu meydana :hrr: yardım ediniz[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 lütfen bilen biri çıksın tanrım lütfen[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 xp yok şuanda tahmini olarak söylüyorum sağ tıklayıp web sayfası olarak görüntüleyi aktif etmeyi falan dene (klasörde)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 araclar>klasor secenekleri > genel tabında en ustte " klasorlerde ortak gorevleri goster" i isaretle tamamdir[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o web sayfası görüntüle olayı win98 de vardı sanırım. huun kardeş zaten o işaretli bi daha işaretledim birşey değişmedi temadan olsa gerek gerçi daha önce yoktu..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hüüüüü :([signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: huun, 17 Ocak 2005 16:00 tarihinde demiş ki: araclar>klasor secenekleri > genel tabında en ustte " klasorlerde ortak gorevleri goster" i isaretle tamamdir bu çözmediyse klasör seçeneklerinden varsayılanı yükle de, teman da gitsin eskiye dönsün.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 düzelmedi ... .. ..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar