atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kaybettiğim kredi kartım gelmiş ama çayyolu şubesi mi yoksa kızılay mı hatırlamadıgımdan gelen mesaj 'SONER TEKELİ' ye teslim edildi yazıyor. sanki babamın oglu soner tekeli, insan şubeyi yazar. şimdi arıyorum kart numaranızı girin diyor. elime geçmeyen kartın numarasını nasıl gireyim, nasıl banka lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 enparaya ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hemen bagliyorum, bi dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 geçen hafta aradım, bana kart numaranızı ya da kimlik numaranızı girin diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 atesbenicagiriyo said: Kaybettiğim kredi kartım gelmiş ama çayyolu şubesi mi yoksa kızılay mı hatırlamadıgımdan gelen mesaj 'SONER TEKELİ' ye teslim edildi yazıyor. sanki babamın oglu soner tekeli, insan şubeyi yazar. şimdi arıyorum kart numaranızı girin diyor. elime geçmeyen kartın numarasını nasıl gireyim, nasıl banka lan bu çalındı de oradan bağlan operatore ben hep öyle yapıyorum kayıp çalıntıdan gidiyorum başka türlü onu tuşla buna üfle şunu yna çevir kafayı yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Buyrun ben Finansbank müşteri temsilcisi Neşe, nasıl yardımcı olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Seneler önce Turkcell'de çalışan biri demişti sürekli sıfıra tıkla operatöre düşüyor sonunda diye. Call center'ı olan neresi olursa olsun sıfır spamlıyorum ve çoğu zaman da işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 https://tus.la/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar