rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 topicin adı da acayip olmus sen hiç Tank gördünmü :D Gördüm Askeri Kampa gitmiştik orda bir tane Cöl tankı vardı deserler ne olacak :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ...[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 .... ne ?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yorumsux :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
vktk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hatta bunu cümle içinde kullanalım. Ben tank gördüm :P
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 -Evet Sen hiç tank gördünmü? -Evet Irak ta Apache helikopterleri Tankları patlatiyordu gorsen ohaa falan oldum yanee.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 la burial denen hırbı kendini bi bokh sanma tamam oyundan anlamadigin belli la arkana 2 tane mass healer alipta lvl 30 eleman bile yapabilir tabe hayatinda gormedigin icin sana anlatmam ve o kalın kafana sokmak zor olaCak. asıl buraDa Boş konuşan sensin ne diyim allahtan sana akıl ihsan etmesini istiyorum.Once oyunu ogren butun Cz taktiklerini ogrende gel benimle konusmaya ok.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 [Bu mesaj AresMajere tarafından 17 Ocak 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Moralim o kadar bozuk ki sana hiç bir şey diyemiyorum benle uraşmayın sadece :( :( :( :( :( :( :( :( :([signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tamam tamam insan halinden anlariz acidim hadi.. kirdiysak ozur dileriz.. saygilar.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Acaba serverda ki bakım çalışmaları, lag v.s. bu Knight Emprie upgrade çalışmasından dolayımı oluyo acaba :)
Öne çıkan mesajlar