BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Abi bu resim gördüğünüz gibi MYKO dan gördüğümde gözlerim doldu adamlar tank yapmış orc town basmış townda orcları kesiyolar yuh ya yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh [signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya birde şu sağ alt köşedeki human wariorun elindeki silah ne acaba dragoon slayer mı? Yoksa sadece MYKO serverine ait bir şeymi ?[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Myko caponcamı oluyo? (yada cincemi bagıslayın :) )[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
kucukti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 1-Bu MYKO değil. 2-Bu Knight Online değil.Knight Empire dir kendileri.Knight Online ın yeni versiyonu kore ve japonyada uygulamaya gecti ancak MYko ve Usko da buna upgrade olcak. 3-Knight Empire da Yaratık summon etme var.Harbi sağlam yaratıklar..
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 MYKO değil bunlar. KO'nun gelişmiş versiyonu olan Knight Empire. Çin serverından görüntüler;
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Suyunu cıkarmıslar sanki :hmm: Bide potion of soul un heal pot tipi cıkmıs heralde.O Normal ko da yok dimi?
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ice güzelmis :-) gerci hepsi güzelde,olm al taksim meydanına bi kere atıcan seç birini falan deseler ice secerdim heralde :D[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Buzkirpisi, 17 Ocak 2005 05:04 tarihinde demiş ki: ice güzelmis :-) gerci hepsi güzelde,olm al taksim meydanına bi kere atıcan seç birini falan deseler ice secerdim heralde :D Gece gece kopardın yine. :D Gerçi sabah oldu ama. :D [Bu mesaj Knixue tarafından 17 Ocak 2005 05:35 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ve her zaman ki gibi konu saptı yok aoe yok myko değil siz tanka bakın abi yapanı gördünüz mü ben ilk kes gördüm yürek ister yürek ey aslanım bea ! :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne war tanklikta ? bizim cafede 48 lik eleman bile yapior :D bir party kur, arkana 3 saglam healer al.. dal oklarin onune kolay gele.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sen adamların town u bastığını görmüyosun heralde daha önce görmedim town a dalanı .sizin cafedeki nooblar dalıyrdur umarım hatta sizin cafenin adı knight noline cafedir hatta admin senin arkadaşındır hatta senin serverinde vardır yeter mi ? :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 lan laugh gel birgun diezede gor.. n00b. ya gerek yok ss cekip koyarim merak etme.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tanklık bilgi, combo, cesaret ister abi. He bide bilinçsiz yapılan tank lar vra tabi onlara bir şey diyemem. arkadaşın dediği doğru. Town basıp tanklık yapmak şuan bizi aşar. :D[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 templars kurucusu SirKaoS gibi tank gormedim, bu kadar nokta. [Bu mesaj JandeR_SunStar tarafından 17 Ocak 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ne oldu sizin cafedeki nooblara gerizakalı hemen başka clandan adamdan bahsetmeye başladın işte bu forumda ki sorun bu gereksiz adam çok fazla :hrr: [Bu mesaj BuRiAL tarafından 17 Ocak 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Harbi keşke herkez aresde olsa güzel kapışırdık. BuRiAL eğer eline glve geçerse bi haber et satın alim.[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yava$ wer zuhaha.. sizin oralarda laughlar tanklik yapamiorsa ben nabim laugh.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bence sen git çık bu forumdan gelmemk üzere çünki gayet gereksiz birisin anladığım kadarıyla yazık umarım yaşın 20 den küçüktür yoksa hakkaten yazık :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 nie ? gercekleri soyledik diyemi :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hayır ukala olduğun için....[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ... ukalalik nerde ? ben bildiklerimi soyledim.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sanki kendin yapmış gibi birde ne varki tank ta bizim cafede lvl 48 bile yapıyor sadece gülerim sana sadece tank la bitmiyor iş içeri kim gircek yakuştan ok atmak yada uzaktan nova sallamakla olmaz bu iş[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Jander iyi cocuktur bende ole kavga etmiştim bosver :D cici cocuk.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 peki abi :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Öne çıkan mesajlar