Stalkerx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Cd yok sadece key sipariş ettim izmirli varsa daha rahat olur ticaret . yoksada bakarız artık :) Ayrıca Eq2 ile de trade yapabilirim ilgilenenler lütfen MSN ( bu aralar giremiyorum ) veya Cep telefonumdan ulaşabilirler ... MSN : [email protected] Mobile : 05326488440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yok mu ilgilenen kimse ? Sattığım accountlar 2 ye çıktı arkadaşlar ilgilenen varsa lütfen ulaşsın bir şekilde acilen satmam lazım bunları ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 arkadaşım öle ne karakter oldunu hangi serverda bulunduğunu falan yazmazsan tabii kimse sana dönmez ama eq2 account istersen benim bi ark oyun parasına yada daha azdır fazladır bilemem ama satıyor 25 mage charı olması lazım istersen bana e-mail at seni eq2 için buluşturum... e-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar