Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.paticik.ekibi.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ofisıl degil abicim zaten o site,siteyi yapan adam clandan cıkmıs :D hah.
oQo rica ediyorum biraz daha az absürt konular aç surada,forumu kirletiyoruz.Hatta ben olsam kitlerdim,3-5 tane paticik diye topige gerek yok.[signature][hline]Name:Buzkirpisii
Nation:Ork
Job:Assasian
Lvl:3x
Klan:Paticik
Server:Xiki

Mesaj tarihi:
hazır template kullandım ve ana sayfa / iletişim / hakkımızda bölümü hazır şuan resimler ve dosyaları sonradan eklicem[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Class:Sorcerer
Speciality:Flame
Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

Mesaj tarihi:
benim nickimi doğru yaz :) PraXToR diil PRaXToR ;)

rock a bak benle aynı staftan kullanıyo ben hemen +7 / +8 staf yapmam lazım :D[signature][hline]PRaXToR
Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı
National Point: 101 Manner 465
Mesaj tarihi:
peki resimler bölümündeki linkleri görebiliyormusunuz? az önce ekleyip upload ettim ama ben hala eski halini görüyorum :( ordaki linkleri görebilen varsa fikirlerini iletsin :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E

Mesaj tarihi:
Biraz amatörmü? birazmı :D
Aman dur kendini amatör falan sanıcak :lol:[signature][hline]Name:Buzkirpisii
Nation:Ork
Job:Assasian
Lvl:3x
Klan:Paticik
Server:Xiki

Mesaj tarihi:
ms word ile yaptığımı sölemedimmi ve hazır template kullandığımı? amatör değil amele olduğunu bizde bilioz :P öteki bilgisayar gelsinde bakımdan front page ile yapcam ;)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E

Mesaj tarihi:
arkadaslar su an upload yapiorum kendi domainime. Adres www.paticik.tedforever.com olucak ve php nuke kurucam. Forumda olucak ama forumda sadece clanlarla ilgili seyler konusulucak. Simdi kendi clan msjlarimiz yuzunden paticiki kirletmeyelim :D. Tabiki gene paticik olucaz.[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Name:TurkForEver
Job:Hunter
Mesaj tarihi:
ya benim web alanina www.tedforever.com benim oraya subdomain actim. Kendi ftp klasorumun icine atiorum. Yani free serverdan almadim. parali host[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Mesaj tarihi:
ya msl indirdin php nuke 7.5 tamammi acip iste zipten cikariosun.3 dosya oluo html sql upgrades. Sadece html nin icine girip icindekileri ana dizine aticaksin. Sonra database ayarlarini yapip kurucaksin:D. Bu arada acil biri bana photoshop cekebilecegim bi adres verisn yada paticik icin logo yapsin dicemde
yok en iisi ben yapiim. siz bana link verin.[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Mesaj tarihi:
İzin alında basınız ağrımasın.

said:
BullDoG, 17 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
yaw siz xgion 1 demisiniz 2demi
bende sizin guilde girmek isitoym

1 deyiz de bugun lagdan bişey yapabilirmiyiz bilmiyorum :

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 17 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Clandan 1 haftalıgına cıktım cocuk cok rica etti bizim cafeden Kıramadım geri gelcem 1 hafta sonra lan ne cıkması aaa cok kırıldım.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:3x ------------- LvL:60
Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
  • Yeni Oluştur...