SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şşşş benim isim yazmıyo orda a aaaa __Azeroth__[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben yeni site hazırlıyorum :lol: oQo'nunkinden cacık olmaz[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ii o zmna ama harbi adam gibi bişeyler yapın yau[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ofisıl degil abicim zaten o site,siteyi yapan adam clandan cıkmıs :D hah. oQo rica ediyorum biraz daha az absürt konular aç surada,forumu kirletiyoruz.Hatta ben olsam kitlerdim,3-5 tane paticik diye topige gerek yok.[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 host adresi verin bana site hazır :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne zmn yaptın yau[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hazır template kullandım ve ana sayfa / iletişim / hakkımızda bölümü hazır şuan resimler ve dosyaları sonradan eklicem[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benim nickimi doğru yaz :) PraXToR diil PRaXToR ;) rock a bak benle aynı staftan kullanıyo ben hemen +7 / +8 staf yapmam lazım :D[signature][hline]PRaXToR Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı National Point: 101 Manner 465
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 @praxtor :lol: --- siteyi şuan ms word ile yapıyorum front page öteki bilgisayarda öteki bilgisayar ise bakımda :) o gelince frntpg ile yapcam Tıklayın[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 güzel,eline sağlık biraz amatör ama yinede güzel forumlarımız zaten sizin için ama ayrı bi clan forumu istiosanız yapın tabi.. umarım daha da büyürsünüz =)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 başta söylediğim gibi clan forumuna karşıyım zaten ayrı bi forum yaparsak paticik olmamızın anlamı olmaz site sadece site işte :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 peki resimler bölümündeki linkleri görebiliyormusunuz? az önce ekleyip upload ettim ama ben hala eski halini görüyorum :( ordaki linkleri görebilen varsa fikirlerini iletsin :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Biraz amatörmü? birazmı :D Aman dur kendini amatör falan sanıcak :lol:[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ms word ile yaptığımı sölemedimmi ve hazır template kullandığımı? amatör değil amele olduğunu bizde bilioz :P öteki bilgisayar gelsinde bakımdan front page ile yapcam ;)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 arkadaslar su an upload yapiorum kendi domainime. Adres www.paticik.tedforever.com olucak ve php nuke kurucam. Forumda olucak ama forumda sadece clanlarla ilgili seyler konusulucak. Simdi kendi clan msjlarimiz yuzunden paticiki kirletmeyelim :D. Tabiki gene paticik olucaz.[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 lol :) php nuke nasıl upload ediliyo bilsem :p kurmayı biliyorumda uploadı nasıl oluo acep?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya benim web alanina www.tedforever.com benim oraya subdomain actim. Kendi ftp klasorumun icine atiorum. Yani free serverdan almadim. parali host[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 anladımda php kurduğumuz klasörün tümünümü atıyoruz veya atmıyosak hangi dosyaları atıyoruz[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yaw siz xgion 1 demisiniz 2demi bende sizin guilde girmek isitoym[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya msl indirdin php nuke 7.5 tamammi acip iste zipten cikariosun.3 dosya oluo html sql upgrades. Sadece html nin icine girip icindekileri ana dizine aticaksin. Sonra database ayarlarini yapip kurucaksin:D. Bu arada acil biri bana photoshop cekebilecegim bi adres verisn yada paticik icin logo yapsin dicemde yok en iisi ben yapiim. siz bana link verin.[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 [signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İzin alında basınız ağrımasın. said: BullDoG, 17 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: yaw siz xgion 1 demisiniz 2demi bende sizin guilde girmek isitoym 1 deyiz de bugun lagdan bişey yapabilirmiyiz bilmiyorum : [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 17 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Clandan 1 haftalıgına cıktım cocuk cok rica etti bizim cafeden Kıramadım geri gelcem 1 hafta sonra lan ne cıkması aaa cok kırıldım.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :( :( :( offffffff bu nasıl bir acıdır ya :( :( :( [Bu mesaj BuRiAL tarafından 17 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ne oldu? patlat gene bi bomba Burial :D [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 17 Ocak 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar