Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyalılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben warım bide rexx var o kadarız işte eauaueh arada gizli elemanlar var ama sessiz kalıyorlar.Halfmumi vardı bıraktı o :(.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Legioner Young Nightblade

[Bu mesaj Xharloan tarafından 17 Ocak 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o gizli üyeler de çıksın da ayda bir pati genel kurul toplantısı felan yapalım. iyi de olur hani. 10 kişi felan olursak basketbol, futbol bişiler yaparız dimi yani hep istanbul mu yapcak bunları[signature][hline]I will love you until my death come!
Mesaj tarihi:
lol o kadar yokuz :(
sen ne taraftansın?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
ben meram'da oturuyorum ama çarşıya gidip gelmek benim için sorun olmaz,ayrıca Konya'dan tanıdığım 1 kişi war godzilla112 [signature][hline]I will love you until my death come!

[Bu mesaj Kara_Hilal tarafından 17 Ocak 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Konyalıyım,Konya da yasıyorum ve bundan gurur duyuyorum;)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 17 Ocak 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
Konya Erzurum'a yakın mı?

Yanılmıyosam erzurum KONYA'nın bi ilçesi[signature][hline] Aşk biraz palavradır, biraz da aşna, aşna fişna
Biraz da yalandandır, sewmek birisini ömür boyu
Mesaj tarihi:
Annah Konya'lılar çıkıor yavaş yavaş başlığımı bekliyordunuz :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
said:
KinG_CarteR, 17 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Yanılmıyosam erzurum KONYA'nın bi ilçesi

Hay allah peki ben şehir merkezine nereden ulaşabilirim söylediklerine göre Hamit'in enginar tarlasının ordan geçen hırsızcı şöförlerden otostop yapabilirmişim amma otobüs neyin geçmemi burdan[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...