Kara_Hilal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paticik'e üye olup konya'da yaşayan war mı? Hayır warsa tanışalım diye soruyorum.[signature][hline]I will love you until my death come! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben warım bide rexx var o kadarız işte eauaueh arada gizli elemanlar var ama sessiz kalıyorlar.Halfmumi vardı bıraktı o :(.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade [Bu mesaj Xharloan tarafından 17 Ocak 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kara_Hilal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o gizli üyeler de çıksın da ayda bir pati genel kurul toplantısı felan yapalım. iyi de olur hani. 10 kişi felan olursak basketbol, futbol bişiler yaparız dimi yani hep istanbul mu yapcak bunları[signature][hline]I will love you until my death come! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 lol o kadar yokuz :( sen ne taraftansın?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kara_Hilal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben meram'da oturuyorum ama çarşıya gidip gelmek benim için sorun olmaz,ayrıca Konya'dan tanıdığım 1 kişi war godzilla112 [signature][hline]I will love you until my death come! [Bu mesaj Kara_Hilal tarafından 17 Ocak 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben konyalıyım ama ankarada yaşıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konyalıyım,Konya da yasıyorum ve bundan gurur duyuyorum;)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben de konyalıyım ama istanbulda doğdum istanbul da yaşıyorum[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konya Erzurum'a yakın mı?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: -DoruK-, 17 Ocak 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Konya Erzurum'a yakın mı? Yanılmıyosam erzurum KONYA'nın bi ilçesi[signature][hline] Aşk biraz palavradır, biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır, sewmek birisini ömür boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Annah Konya'lılar çıkıor yavaş yavaş başlığımı bekliyordunuz :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: KinG_CarteR, 17 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Yanılmıyosam erzurum KONYA'nın bi ilçesi Hay allah peki ben şehir merkezine nereden ulaşabilirim söylediklerine göre Hamit'in enginar tarlasının ordan geçen hırsızcı şöförlerden otostop yapabilirmişim amma otobüs neyin geçmemi burdan[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yavrım guzum! ben de gonyalıyım ama istanbulda yaşıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar