eyimen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Izmir icinde kart trade etmek isteyenler aradigi kartlari yazsin, herhalde bi seyler bulunur. Benim aradiklarim sunlar: Meddling Mage Blistering Firecat Jackal Pup Chainer's Edict Vampiric Tutor Orim's Chant[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kendi kendimi yanitlayayim bari. Demek kart arayan yok o da guzel. Herkes 'elimdeki kartlar yeter' diyor. Bi ben kart ariyorum yani... Arkadaslar yazin siz, ben trade edebilecegim kartlardan yaziyim belki isteyen olur: 2 Akroma, Angel of Wrath 2 Rorix Bladewing 2 Phantom Nishoba 2 Wrath of God(7th) 1 Kokusho, The Evening Star 1 Visara the Dreadful 1 Royal Assassin 1 Exploration 1 Powder Keg 4 Auriok Steelshaper 4 Circular Logic 4 Shrapnel Blast 2 Reanimate 2 Pyroclasm 2 Smother 1 Buried Alive Tabii cok kart var da. Yazmak imkansiz. O yuzden dedim herkes istedigini yazsin diye. Oyle daha kolay olur bence. Benim istediklerim: Meddling Mage Blistering Firecat Jackal Pup Chainer's Edict Vampiric Tutor Orim's Chant Grim Lavamancer[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar