Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan canlısı tekir, biri sahiplensin plz

Esh

Öne çıkan mesajlar

şimdi bizim evde 5 kardeş sokak kedisinden 3ü var.

Dışarıda kalan 2sinden biri olan bu tekir geçenlerde bi hastalanmış, bi abla da bunu alıp veterinere götürüp iyileştirmiş falan filan. (niye 2 kediyi dışarıda bıraktın derseniz, onlar erkek oldukları için daha iri ve sağlıklılardı, eve aldığım 3ü hastaydı)

Şimdi olay şu, veterinerde bi kaç gün kaldı bu kedi, ama birilerinin alması lazım. apartmanda kedilerle ilgilenen çok ama eve almak isteyen pek yok (nedense?). bizim eve aldık, kardeşlerini tanır oynar falan diye. ama kardeşler bile birbirine düştü, herkes birbirine tıslıyo şu anda, daha 1 gün önceye kadar birlikte uyuyan hayvanlar, hepsi ayrı köşede bön bön bakıyolar.Malesef haftalarca birbirlerine alışmalarını bekleyemem.

mecburen veterinere geri götürdüm bu sabah ama oradaki görüntü de doğal olarak hiç iç açıcı değil. hayvanlar çük kadar kafeslerde falan. Dışarı bıraksak, sibirya soğukları geliyor, 4 günlük konaklama parasını ödedim ama içim rahat değil. Bir de benim fıtratımda kediyi sokağa bırakmak yok malesef. baya üzülüyorum bu tür durumlarda.

bu hayvan benim şimdiye kadar gördüğüm en insan canlısı kedi. geldiği andan beri kucaktan inmek istemiyor, acayip oyuncu. sürekli mırlıyo, konuşkan da aynı zamanda. insanlara, diğer hayvanlardan daha yakın hissediyo kendini heralde

fotosu da böyle:

hadi bi yardım edin, evinize getiririm çok uzak değilseniz kadıköy civarına.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...