ajmet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 gencler benim evdeki sistem de ekran kartım AMD HD 7850 monitor olarak da samsungun tv ozellikli bir montorunu kullanıyorum. şu an yaşadaığım sorunu nvidia kart kullanırken yaşamadım amd kartlarda ise bu tv özellikli monitore gecince yasamaya başladım. sorunu kuısaca ozetlersem bazı oyunlarda görüntü okadar parlak ve okadar kötü oluyorki ya cözünürlüğü değiştirip deneyerek uygun bir tane bulunca düzeliyor yada windowed moda gelince düzeliyor. bu sorunla karşılaşan ve bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim tesekkurler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Monitörün parlaklık ayarı otomatikte mi? Ben pcyi ilk topladığımda monitörün renk ve parlaklık ayarını tutturacam diye baya uğraşmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bi de 3D ayarlari falan var Catalyst'te, onlar da etkileyebiliyo. Onlari da bi kurcala istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 tv'yi oyun yada pc modda çalıştırıyor musun? desktopda iken fare'de his edilebilir derecede delay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 BalisticGel said: Monitörün parlaklık ayarı otomatikte mi? Ben pcyi ilk topladığımda monitörün renk ve parlaklık ayarını tutturacam diye baya uğraşmıştım. otomatikte cogu oyunda bir sorun yok mukemmel bir sekilde calışıyor sadece bazı oyunlarda yapıyor. di said: Bi de 3D ayarlari falan var Catalyst'te, onlar da etkileyebiliyo. Onlari da bi kurcala istersen. catalys te bazı ayarlar var ama tam beceremdim onlarıda lord_gorthaur said: tv'yi oyun yada pc modda çalıştırıyor musun? desktopda iken fare'de his edilebilir derecede delay var mı? mod secenegini nasıl aktif edecegimi bilemedim desktopda ise herhangi bir delay yada sorun yok dedigim gibi sadece bazı oyunlarda yaşıyorum bu sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 şimdi tv'de hdmi girişlerini seçtiğin menüde. pc'nin takılı olduğu slot seçili iken kumanda da tool'a bas. orda "isim değiştirme" seç. yandan açılan menüden pc-hdmi yada oyunu seç. TV refresh rate'i 60'a sabitliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bence sorunu biliyorum öğrenciyken plazma tv almıştım 1280 720 çözünürlüklü fakat 1920*1080 destekliyordu ama nasıl?, kareleri üst üste koyarak sıkıştırarak vs görüntü overbright oluyordu. televizyonun çözünürlüğü önemli verdiğin yayın televizyonun üstüdneki piksel sayısına eşit olmalı. ayrıca samsung full hd tv vardı ondada HZ sorunu yaşıyordum tv 30 a kadar desteklerken monitor 60 idi. ikisi aynı anda problem yaratıyordu çift monitor kullanmam gerektiginde gene aynı sorunlarla karşılaşıyorum. çözünürlüğü düşürerek denesene abi? buda olmazsa overclock işine giriyorsun HZ yi elle değiştiriyorsun ama tehlikeli. ati de gördüğüm en komik gıcık şey çözünürlüğü düşürdüğümde görüntüyü ortaya sıkıştırıyordu strech yapmıyordu. orda notunu verdim ben atinin. hemen bundan alıyorsun abi :) http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-superclock-acx-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 amd için bir tüto daha var; control panelden yaptığın onuda söylücem eve gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 lord_gorthaur said: amd için bir tüto daha var; control panelden yaptığın onuda söylücem eve gideyim. bekliyorum tesekkurler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yoow... control panel'in ana ekranından "my digital fla-t panels" i seç HDTV support sekmesinde : üsteki alanda HDTV MODES supported by display" kısmı; -Add 1080p60 format to NTSC'yi seç sonrasında ana sekmelerde; pixel format kısmını RGB 4:4:4 pixel format (limited RGB) yap - renk derinliği normal bir monitöre getiriyor bu. Samsung LED tv'lerde öküz gibi kontrast olduğu için bazı oyunlar karanlık çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 tamamen olmasada kısmen düzeldi sorun cok tesekkur ederim oyuna girince yine otomatik 1920/1080 25p seciyor sonra ben 60 p olarak degistirince düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar