Gursu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar Daha Makinami 2 Gün Önce Formatladim Ve $uan Makinamda Tek Bir Sorun Var Ama Makınadanmı Bağlantıdanmı Şuan bılmıorum Herhangi bir Yerden Dosya Çekerken %20 - 25 Lerde '' Internet Explorer Bu Sayfayla Bağlantısı Koptugunden Yuklenemedi '' Gibi bi Pencere Acılıor Bu Başima 2-3 Kere Geldi Neden Acaba bağlantı 256 kablo ama $uan Sorun varmış Kablonet Cıkışlarında Ondanmı Acaba Yardım Edebılırmısnız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 muhtemelen ondan Yeni formatlamıs olduğunu da dusunurser Bence evet...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yani Bilmiorum Arkadaşlar Düşüncelerinizi Yazmaya Devam edın $u Soruna Acıklık Getirelim Abi Hiç Bişi İndiremıyorum Sınır oluorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sorunumu Bılıormusun Freedom :( [Bu mesaj Gursu tarafından 17 Ocak 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ya Cozumm [Bu mesaj Gursu tarafından 17 Ocak 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sap tarzı bir programı kullanırsan belki sorununa çözüm olur.Yani en azından Dap a izin veren sitelerde.Dap ı www.download.com da bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar