MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ya arkadaslar ben bir konuda yardım istiyorum ; mesela eve gelince sunu sunu yapayım vakit gecireyim diyorum ama eve geldigimde pc basına oturdugumda canım istemiyor. böyle bezgin bezgin geziyorum her an patlıcakmışım gibi oluyor yada sabah erken kalkıp dükyanı açayım diyorum yine böle sabahta canım istemiyor yada ögle yemeginde sunu yiyeyim diyorum sonra onuda canım istemiyor anlamadım gitti . bunu önlemek için ne yapabilirim Pardon galiba yasam / kişisel bölümüne acıcaktım sonradan aklıma geldi:P [signature][hline] Mesgul Etme Post Kasıyorum [Bu mesaj eraygnr tarafından 17 Ocak 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kişisel bölümü açıldı. Negüzel dimi?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 cidden unuttum kusura kalma yönetici abi[signature][hline] Mesgul Etme Post Kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yönetici değil,konu dışında kişisel problemleri görmekten rahatsız olan kullanıcı[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 özrünü belirtmiş arkadaş ustune gitmeyelim fazla istersen neyse.. Konuya gelirsek bence hayatın monotonlaşmış gorunuyo biraz farklı seyler yap hayatında her zaman yapmadıgın veya yapmak isteyipte yapamadıgın seyleri gerçekleştirmeye çalıs ne bilim aklıma bu geldi :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eray yas kaç ya ona gore bişey soylıyebılırım[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 olabilir böle şeyler rahat ol bence. Vay ben depresyona girdim moduna girme.Derslerine çalış,haytalık yap;)hayat geçiyo...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 17 Ocak 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: SoulCube, 17 Ocak 2005 19:48 tarihinde demiş ki: eray yas kaç ya ona gore bişey soylıyebılırım 17[signature][hline] Mesgul Etme Post Kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar