swiftbew Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 us robotics 9105 adsl modem aldım ethernet kartımda realtek RTL8139/810x ... herşeyi taktım yükledim ama genede çalışmıo.. us robotics in sure connect i ile bağlanmaya çalışıom ancak en sonunda "your router is connected,but the internet is still unavailable. Please check your computer networking settings." dio.. (bu arada hattım açık) acaba hangi ayarı eksik yapıom...[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. [Bu mesaj swiftbew tarafından 17 Ocak 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 donanım&yazılım bölümüne alalım biz seni :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 pardon ya unuttum ben onu tamamiyle 2 gündür bu adsl in peşinde koştura koştura kafa kalmadı ki :([signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar