PiNg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ARkadaslar LAGIN SEBEBI DEPREM NEDENIYLE KABLOLARIN KOPMASIYMIS YARIN YANI SALI GUNU YENI CIKISLAR EKLENIYORMUS PINGLERIMIz BIRAZ DAHA IYI OLUCAK AMA TAM OLARAK NE ZAMAN ESKI HALINE DONECEGI BELLI DEGIL::: AK TELEKOM .. =O) ynls anlamayin beyaz telekom :p[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 konu hakkında fikirlerim: telekoma #${#$!'^+%&/%^'&/(#$ (yanlış anlaşılmasın kendim sansürledim :lol:)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benim yorumum da su telekoma kafam ... bölüm 6 :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar