Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Institute Sertifika Programlari

SewerUrchin

Öne çıkan mesajlar

Nette gezerken bu firmanin Galatasaray, Bahcesehir vs gibi universitelerle anlasmali sertifika programlarina rastladim.

Aranizda giden, katilan oldu mu? Para vermeye degecek birsey midir merak ettim. Onumuzdeki birkac ayimi bos degerlendirmemek adina yorumlara gore belki katilabilirim diye dusundum.

Sewer
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kurumun Enerji Hukuku Sertifika Programı'na katıldım. Genel olarak gayet iyiydi. Eğitmenler oldukça hakimler konuya. Özellikle EPDK geçmişi olan eğitmenler yardırdı. Piyasada oldukça faal bir avukatlık firmasından 2 eğitmen de katıldı. Hani özellikle teorik bilgiyi alıp üzerine uygulamadan tecrübe bindirince temiz oldu.

Ben bundan bir önceki eğitime katıldım. Şöyle anlatayım gerçekten her eğitmen bir şeyler kattı ama bir avukat hanım geldi ismini vermeyeceğim kadıncağızın muhtemelen enerji hukukuyla hiçbir ilişiği yok. Hani oturdu genel işlem şartlarına falan girdi ne bileyim genel sözleşmelerde nelere dikkat edilmesi gerekir bunları gördük. Sadece o konuda eğitimleri çok zayıf kaldı zira kadının çok net enerji piyasasında deneyimi 0 ve böyle olunca enerji sözleşmelerini anlatınca çok çok anlamsız oldu. Geçenlerde bakmıştım tekrar aynı kişiyi eğitmen olarak göstermişler.

Fiyat konusuna gelirsek, evet çok uçuk fiyatlar aslında 5 haftalık eğitime 2 bin küsür bir para veriyorsun. Değer mi? Alanına göre ve senin oradan ne alabileceğine göre değişir. Ben memnun kaldım. Ayrıca kurumun merkezi Levent'te gidip fiyat konusunda pazarlık yapıp biraz daha makul bir birime çekebilirsin ücreti.

edit: şimdi baktım 2011'de kayıt olmuşsun ve ilk postun bu. no offense ama şayet viral reklam olayıysa kurum yetkililerine söyle o enerji sözleşmelerini enerji sözleşmesi yapmış birisine anlattırın. hatta geçmiş katılımcılara da o derse katılım hakkı sağlayın ayıptır be. öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yahu benim firma ile uzaktan yakindan alakam yok. Forumu takip ederdim, sirf bunu sorabilmek icin uyelik alayim dedim, halihazirda mail adresim uzerinden almis oldugum bir uyeligim oldugunu farkettim.

5 haftalik bir egitim icin dedigin gibi 2bin kusur lira fiyat istiyorlarsa biraz abartiymis. Dedigim gibi Galatasaray ve diger universiteleri gorunce pazarlama programi ilgimi cekmisti. Varsa giden eden pazarlama, satis programlarina yorumlayabilirlerse cok makbule gecer.

SodomVsGomore said:

Bu kurumun Enerji Hukuku Sertifika Programı'na katıldım. Genel olarak gayet iyiydi. Eğitmenler oldukça hakimler konuya. Özellikle EPDK geçmişi olan eğitmenler yardırdı. Piyasada oldukça faal bir avukatlık firmasından 2 eğitmen de katıldı. Hani özellikle teorik bilgiyi alıp üzerine uygulamadan tecrübe bindirince temiz oldu.

Ben bundan bir önceki eğitime katıldım. Şöyle anlatayım gerçekten her eğitmen bir şeyler kattı ama bir avukat hanım geldi ismini vermeyeceğim kadıncağızın muhtemelen enerji hukukuyla hiçbir ilişiği yok. Hani oturdu genel işlem şartlarına falan girdi ne bileyim genel sözleşmelerde nelere dikkat edilmesi gerekir bunları gördük. Sadece o konuda eğitimleri çok zayıf kaldı zira kadının çok net enerji piyasasında deneyimi 0 ve böyle olunca enerji sözleşmelerini anlatınca çok çok anlamsız oldu. Geçenlerde bakmıştım tekrar aynı kişiyi eğitmen olarak göstermişler.

Fiyat konusuna gelirsek, evet çok uçuk fiyatlar aslında 5 haftalık eğitime 2 bin küsür bir para veriyorsun. Değer mi? Alanına göre ve senin oradan ne alabileceğine göre değişir. Ben memnun kaldım. Ayrıca kurumun merkezi Levent'te gidip fiyat konusunda pazarlık yapıp biraz daha makul bir birime çekebilirsin ücreti.

edit: şimdi baktım 2011'de kayıt olmuşsun ve ilk postun bu. no offense ama şayet viral reklam olayıysa kurum yetkililerine söyle o enerji sözleşmelerini enerji sözleşmesi yapmış birisine anlattırın. hatta geçmiş katılımcılara da o derse katılım hakkı sağlayın ayıptır be. öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire,

Buyem`de de fiyatlar bu sekilde ucuk mu? Gidip deneyimlediysen tavsiye eder misin? Sadece onumuzdeki iki ay gibi bir sure bos vaktimi degerlendirmek amacli dusunuyorum.

Dragonfire said:

referansları güzel ama ne eğitimi istiyorsun ki?
büyem(boğaziçi yaşamboyu eğitim merkezi) de güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz şirket olarak aldık, fiyatlarını bilmiyorum. 7 ay boyunca ayda 1 kere haftasonları 7 farklı eğitim aldık.
Eğitmenleri genel olarak çok iyiler. Bizim aldığımız eğitimler takım çalışması, anlatım becerileri, kalite yönetimi ve daha aklıma gelmeyen biton bişey aldık şirketin isteği doğrultusunda. yarının liderleri diye bişeyde toplamışlar. İso ile iligli eğitim hariç çok tatminkardı.
Reha Abi, Hasan Nami Güner, Uğur Tandoğan gibi adamlardan aldığımız eğitimler özellikle çok başarılıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...