souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bende bunu yazacaktım. Yasaklandı mentollü sigaralar kanser riski fazla diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 abi ekim sonu ispanyadaydım arkadaşımda kasım sonu italyadaydı. Belki 2015 de kaldıracaklardır ama şu anda öyle bir durum yok.Hatta orada kaldığım süre boyunca lucky strike mentollü çaktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 amerika dışı üreticisi değiştiğinden beri camel içen varmıymış tadı ilk değiştiğinde direk sigara içmeyi bırakan 3 kişi tanıyorum. artık nasıl bir efsaneyse zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 kermit said: camelin fiyatini dusurmuslerdi sanirim 6 7 tl gibi bisi yapmislardi. sanirim tutun kalitesini biraz dusurmuslerdi ama oyle bisiler vardi. biraz değil baya düşürmüşler. sigarasız kalınca otlandığım bir eleman var iş yerinde, her içtiğimde farklı tadı sigaranın. demek ki dedim, artan tütünleri basıyorlar içine tadı ne denk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 çeştırfield alıyorum mavisini. 7 lira olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Tayyip amca yasaklasında kurtulalım toptan .2 kat merdiven çıkamıyorum ben kalbim dotumde atıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 gerçek miymiş lan o haber :'( hss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar