Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 işleyen demir pas tutmaz athe çalış bol bol *!kaçar*[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 olur ole arada, seviorum isimi ben =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hadi gençler kapattık bugünlük hepinize iyi sabahlar[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 na burdan devam edelim, gun yeni bi gundur, cicekler kelebekler kurbaalar lay lay lom *bo$lari toplar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar