_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 orda yeni veya gelişmiş charları olan vardırda sürekli oynayan birileri oldugunu pek sanmıyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 oranın değişik bi özelliğimi vaR?[hline]KoC Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Biz 3 arkadaş orda oynuyoruz acaba birileri daha varsa bilelim tanışalım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Var, chr adı Demirbilek sanırım, kullanıcı adı "Hellguy". Gördüğümde söylerim bi msj atsın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Onu tanıyorum :).Sen ordamı oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yok, account un tek evi Lake Austin 'de ben orda takılıyorum (daha doğrusu takılamıyorum, lag dan). Catskills 'te ve Atlantic 'te de charlar var, öğrenmek istediğin buysa eğer. Account 98 'den beri var, kesintilerle 2 yıldır aktif. Arkadaş almıştı, 5 serverda char var üçündekiler sağlam. Kastırıyoruz mütemadiyen, herifler bir server açmadılar Türkiye 'ye. Açsalar tamamını silmeye razıyız netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RevengeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar