di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Selam, Sirketi falan olup da bu isi yapan 1-2 kisi vardi sanirim. Bi durterlerse pek makbule gecicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 asdfgasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ne gülüon lan doğru demiş sanki başka adam var benim gibi fatura kesebilen Hosting firması ? Hemde sadece kurumsal çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Var. Bi de forumdan birine "cok ziyaretcisi yoksa host ederim" dediginden mutevellit ciddiye alamiyorum. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 eno mu vardi eskiden tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 SelDoM var abi benim calistigim. Gayet temiz ve iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 di said: Var. Bi de forumdan birine "cok ziyaretcisi yoksa host ederim" dediginden mutevellit ciddiye alamiyorum. heh Evet yardımcı olmak istemiştim bir üye ye eğer bize BW açısından sıkıntı yapmıyacaksa ücretsiz host edebileceğimi belirtmiştim. Bunda ne kötülük var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 türkiyede bandwidth sinirli dimi hosting aldiginizda ? mehehe eziqueler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bana laf geldi sanırım... 1. si Ezik mezik kimsin sen ? laflarına dikakt et... 2. si Anlık BW den bahsettim ben oda evet sınırlı 10gbit hattımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 sana degil genel olarak hosting sirketlerine sitem. sen buralarin agasisin galiba. ama madem alindin bu sefer sana eziksin diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Sunucularin BW'leri toplayinca 10 ediyo diye 10 mu diyosun acaba editor ? sdf Sinirsiz konusuna gelince; yok oyle bisey. Yani garanti edilen hattin anlik gbit seviyesine ulassa bile sonuc olarak ulasabilecegin belli bi limit var. Ha bi de SATA disk kullanip gbit hattin olsa ne olur kismi var tabi. Haliyle sinirsiz olup olmamasi degil, kimin nasil bir altyapiyla ne seviyede hizmet verdigi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar