vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 SAO gibi yine online bir topluluk üzerinde yapılan ölümcül oyunlar dizisi konulu bir manga. Hiç fena değilmiş hani.Real Account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ana karakter op mu? cunku sao ve onii sama bitti op karakter eksikligim var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ezik sıradan bir karakter olarak başlıyor. Aslında konu ve oyunlar daha ilgi çekici. Yan karakterler de başarılı bazı noktalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sıradan ama insanları birlestirici bir gucu var da olur asdf. neyse zaten 10 chapterı var bi bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 çok karman çorman olacak gibi.şu adadaki liseliler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bunun ayda 1 chapterı cıkıyodur heralde sayfa sayısına bakıyorum da. oyle cok iyi degilmis. Ne sevdim ne nefret ettim. Cıktıkca bakarım. Btooom! hissi verdi bana(ozellikle dark past trialda) sadece daha cok sacrificial insan koymus anlatmak istedigini anlatmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 İşler baya büyüdü, araya fanservice de atmaya başladılar. Aslında baya iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 baya saçmaladı şunlar real acocunt 2 ile birbirine girdi sublayan gruplar karıştırmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 şunu hala takip eden varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar