Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mekanik Guild

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mekanik Throne of Thunder'dan bu yana aktif olarak raidlere devam etmektedir.
Guildimize site kaydı ve sonrasında başvuru yapabilirsiniz.
Bunun haricinde alımlar kabul edilmemektedir. Başvuru

İletişim:aideen#2440 - barancan#1881 - eniac#2344

Acil
Shaman (DD)
Priest (H)

Not: Geçen sefer açtığımız başlık bazı troll olayları ve karşılıklı tartışmalar sonucu kapatıldı.Mekanik olarak amacımız oyunun keyfini almak isteyen, arkadaşlıklara önem veren, sadece oyunu oyun olduğu için değil sosyal iletişim kurabilen ve eleştiriye açık ve eleştirebilen üye aramaktayız.
İlginiz için teşekkürler.

Mesaj tarihi:
şu şeyi yıllardır anlamamışımdır, acil (insert random dps spec here) dps aranıyor.
sanki bossun önünde bekliyorsun ama gelecek bir bufftan yoksun olduğun için hep %1de wipe yiyorsun gibi geliyor sdfklşsndf.

başarılar ayrıca
Mesaj tarihi:
Madcat said:

şu şeyi yıllardır anlamamışımdır, acil (insert random dps spec here) dps aranıyor.
sanki bossun önünde bekliyorsun ama gelecek bir bufftan yoksun olduğun için hep %1de wipe yiyorsun gibi geliyor sdfklşsndf.

başarılar ayrıca

loot alıcak shaman yoktur baco ondandır belki dicemde artık specine göre loot atıyo. enteressağn
Mesaj tarihi:
hozceri said:

sen hic ilk pakette pala olarak bl de oynadın mı?

Cataclysm'e kadar holy paladin oynamıştım. Barcode adında guildde. Ara verdim tot başı deneyimi olmayan bir tank olarak oynamaya mecbur kaldım. İyidi güzeldi diyelim :)
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

Madcat said:

başarılar ayrıca

loot alıcak shaman yoktur baco ondandır belki dicemde artık specine göre loot atıyo. enteressağn

mail giyen class sayısı az olabilir, bir sürü plate leather giyen vardır vs.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...