Zopik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ehm şimcik... bir site var. bu siteye login olup sonrasında benim makinamda bulunan php dosyasını çalıştırıpda iframe lere o siteden 10 farklı sayfa çağırdığımda geliyor. başka bir deyişle iframe içinde sayfalar sorunsuz görünüyor. login olmadan zaten görüntülenemiyor bunlar. ben bir adım daha ileri gidip php nin o sayfada bulunan belli bir içeriği kendisi kaydetmesini istiyorum. mesela sayfayı fopen ile açıp içinde ilgili satırdaki veriyi alıp kendi hostuma ya da hdd me kaydedicem. normalda bu konuda bir sorun yok. yapabiliyorum bu tip birşeyi. fakat fopen ile url nin içeriğini aldığımda you must login hede hödö mesajıyla karşılaşıyorum. siteye giriyorum login diyor. tekrar çalıştırıyorum giriş yapmamışsınız diyor. referer muhabbetinden kaynaklanıyordur dicem ama bu sefer iframe içine de çağırmaması lazım diye bişey geliyor aklıma. nasıl yapabilirim bu olayı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 php den diğer sunucudaki bilgisayara login olurken gelen cookileri de tutması ve fopen la karşıdaki istediğin sayfayı açarken de cookieleri geri yollaması gerek sanırım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 loginli bişi ise bariz cookie yada olabiliosa get metodu ilen session id yapman gerekiyo session idli ise [code=php] $gelen = file('http://hede.com/index.php?sid=md5hash); $satir = sizeof($gelen)-1; echo $gelen[$i]; [/code] şeklinde satırları alıp işlem yapabilirsin kesinlikle cookie gerektiriosa fsockopen olaylarında dıdımın dısdısı şeklinde browser türü veri yollaman gerekiyo o uraştırır. konutla ilgili yazdıım döviz götürgeç scriptim [code=php] $disable = false; // if ( $disable ) { $dolaral = "1.400.000"; $dolarsat = "1.410.000"; $euroal = "1.700.000"; $eurosat = "1.730.000"; } else { $url="http://www.tcmb.gov.tr/yeni/ana.php"; $act= file($url); $satir = sizeof($act)-1; for ($i=0; $i<$satir; $i++) { if ( stristr($act[$i],'dollar.gif') ) { $dolar1 = explode('>',$act[$i+1]); $dolar2 = explode('<',$dolar1[2]); $dolaral = $dolar2[0]; $dolar1 = explode('>',$act[$i+3]); $dolar2 = explode('<',$dolar1[2]); $dolarsat = $dolar2[0]; } if ( stristr($act[$i],'euro.gif') ) { $euro1 = explode('>',$act[$i+1]); $euro2 = explode('<',$euro1[2]); $euroal = $euro2[0]; $euro1 = explode('>',$act[$i+3]); $euro2 = explode('<',$euro1[2]); $eurosat = $euro2[0]; } } /*if ( !$dolaral ) { echo "Couldn't Found Dollar"; } else { echo "Dolar Alış:$dolaralDolar Satış:$dolarsat"; } if ( !$euroal ) { echo "Couldn't Found Euro"; } else { echo "Euro Alış:$euroalEuro Satış:$eurosat"; }*/ } ?> [/code] edik:typo [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 17 Ocak 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 cık yok. eskiden kabak gibi görünüyodu o sid olayı ama artık görünmüyor. fsockopen olayını biraz karıştıriim en iyisi ... lakin hala sid kullandıklarını düşünüyorum. [Bu mesaj Zopik tarafından 17 Ocak 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yaw bu arada site www.sxc.hu kimse dememiş hani site bakalımda söyleyelim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Eğer ki _POST ile gönderiliyorsa login verileri, direk fopen ile login olup da bilgileri alman imkansız.. Bu tur şeyler için curl u ve komutlarını kullanabilrsin. Tabii sistemde curl kurulu olması lazım.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar