Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Jedi Academy oyununu bilirsiniz arkadaşlar orda şimdi ben 1.1 patchiyle yabancı serverlarda oynuyorum falan filanda benim bir Master a ihtiyacım var Dark Side olarak ve kılıç kullanmasını iyi öğretecek kişi kılıcım ise single olanlardan çift filan değil ondan gerçekten bu oyunu hala oynayan ve bana iyi eğitim verecek olan varsa lütfen burdan veya pm den ulaşsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 özel eğitim veremicem de 1,2 tip yazayım :) heavy öğren (kırmızı) değişik vuruşları öğren mesela çoğu kişi alttan sallamayı kullanmaz ama bu çok etkilidir ;) heavy nin special ını kullanma ehe (şu uçup öne atladığını kullanma, öbürü güzel onu kullan bol bol) dodge kasman lazım, dodge kasarsan çatır çutur kesersin.rakibin kılıcı sana değmemesini sağlamalısın, bu da bol pratikle olan birşey. zamanlama çok önemli.kılıcı salladığın zaman geri kaçabilecek zamanın da olmalı çünkü salladığın anda bloksuz kalırsın ve kaçamazsan ölürsün.mümkünse rakip salladıktan sonra salla, bu hızlı rakibe işe yaramaz ama.hızlıya karşı geniş sallayacaksın, elbet sana vurmak için menzile girer :).[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sağolasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çifte mesaj [Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 16 Ocak 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 heavy de zamanla zaten alısırsın. tek seviyeye baglı kalma derim ama.surekli degistirerek oyna. genelde ben agır da kullanırım ama gerek zamanda hafif de egilme(bende ctrl)+ileri+attack da ise yarıo.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 arada fast e geçip yukarıda yazan hareketi yapabilrisin de cok degistirince speciallari yapmaya, artistik yapmaya calisiosun (bende boyle oluo hehe) sonra medium un flipini yapiyorum bisiy olmuo adam beni kesio eheh bence sadece fast e gec o da one atilma hareketi ve rakipte heavy falan varsa salladiginda hizli bi sekilde vurkac yapabilmen icin.dogramaya calisma cunku o mesafede 2. sallayista alir kelleni eheh.medium la da deneme , olur gibi gozukur baslarda ama deneyince olmayacagini anlarsin, islevsel değil[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 nerde ne zaman saldıracagını bilip kacmayı rakibin bos anını gormeyi ogrenirsen upper cut baya ise yarıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bi de haraketli flip vardi cok guzel bisiydi upper koyacakmıs gibi adama gelip bi yapıyodum 2 e ayrılıyodu rakibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 adamın ustune gidip ileri+jump(x2) yap :D. jk2 de bu hareket hatalı gibiydi ama ya.ben multi de saber kullanmıodum sırf bu hareket ile takla ata ata 3-4 yapısta adamı kesiodum[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Avatürk ligi birincsi bir klanın üyesi olarak öhem öhem(*ötü kalkar) Tamamen çalışma ve seni izlicek bi master ole arkeynin dedigi gibi olmuor calısıon calısıon her darbe yedigin zaman masterın sana gosterior en efektifi ole kardeks sagolsun beni ole egitmişti ben daha efektifini gormedim daha...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya bide ne öyle ctrl + ileri atack onları bizde biliyoruz zaten oyunda iyiyim ama öyle bir öğretin diyorumki hiçbir special hareket kullanmadan kazanim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yaptıgın harekete kısaca upper denir JA serverlarında ve special sayılmaz pek daha dogrusu JA nın adam akıllı tek special hareketidir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 İşte ben yabancılarla hep o hareketleri kullanmadan kapışıyorum duellolarda yani yinede yapmıyorum o hareketi çok can götürüyor yoksa hep yaparım upper i oh maşallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yani zaten bunları biliosan ki pek bisey gostermeye gerek kalmıyor acıkcası.sonrası tamamen zamana baglı :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 t3-Leviathan'dı benim masterim. çok şey öğretti saolsun , sonra insanlar için bir tehdit haline geldim ehe.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Harbi aslında şimdide giriyorum yenemediğim yok meydan okuyorum var mı beni yenebilecek birisi ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ava duel de bi ara kapısırız o zaman[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Orası para lı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bende acc var da paralımı oldu fikrim yok :([signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Heavy öğren mediumla zıpla zıpla vur.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Abi tamam öğrendim ben herşeyi kendi kendime tekrar Darth Revan geri döndü hesabı şimdi kim var bana meydan okuyan gelsin hadi erkekse!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 grom nerden giriyorsun oyuna om den falan yazarsan kapısalım bari aksiyon olsun[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bi sn msn inini alıyorum ordan söyleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar