JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 58 :D en fazla 4 gun weriorum nova ya :D premium uye oldunmuda gerisi gelir :D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
vktk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yok aga ben maili yazıyorum adminlere harpy ler kaldırılsın oyundan bu ne ya adamlar çatır çatır lvl alıyor biz kıvranıyoruz. yanlız dün gece oyunda humanlara daldık birini paket ettim clandan senin acil 60 olman lazım diyorlar. sanki bakkalda satılıyor bu expler jander premium olma, 15 dolar ver ultra premium ol. tadından yenmiyor :)
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tabiiki olm 60 master olcan o zmn birakmazlar seni partysiz :D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 premium yada 15 dolarlık ultra premiumun ne artıları vardır? değermi sizce??
vktk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 açıkçası şu anda iş yerimde olduğum için tam hatırlayamıyorum fakat elimden geldiğince bu üyelik olayını anlatayım her iki üyeliktede -her öldürdüğün yaratıktan %20 daha fazla exp alırsın -nlp lere sattıkların daha fazla para eder -iyi item düşme olasığın daha fazladır -repair ederken daha az para ödersin. -tiana piece(yanlış yazmış olabilirim) veriliyor 1 tane,bununla upgrade ederken pass olma olasılığı artıyor.tabii bu var diye cus kullanmıyoruz :P -ultra premiumdaki fark ise öldüğünde %2,5 exp kaybediyorsun %5 değil.artı rezz bulursan bu oran %1 le %2 arasına kadar düşebiliyor. şimdilik aklıma gelenler bunlar.
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :) hehehe bu saatten sora lazim :) xp konusunu sewdim :D harpylerde kolay atlariz lvli :D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
Öne çıkan mesajlar