BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=17312 güzel taktikmiş :/[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Haha, okumuştum onu. Birde TitanStan bir adam WeDupe diye hitap ediyordu, ona yarıldım. :D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Tamamen Photo Shop Baksana Adamlar sanki havada duruyor ve sadece Warmaster in nicki gorunuor Map deki edit te süper olmus.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oQo ingilizce bildiğine eminmisin?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hiç birisini okumadım :D sadece resme baktım:PDogru ama herifler yapiyor.Yoksa nereden bulacak 30.000 np yi?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 30.000 _?_?_?_ adamlar grade 3 veya daha üst 30,000 np onlar için ufak bişe[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 WeRulez Grade 2 galiba 1.ci templer olması lazım[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 grade 4 te zaten 144,000 olması lazım... grade 2 lerse baya bi vardır npleri[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Adamlarin Her Birisinde en az 50k Np oldugunu dusun 36x50 180k eder temlperdekilerde 175k np wardır toplam heralde.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 beyler daha yeni okudum hemen el atayim konuya :) WeruleZ 2. GraDeDe ama Templars in alt clani waR denen o ipne _angelkis_ le beraber olunca Ortaligi dagitiyorlar :) daha 1 dakika once Atilla Kestik Beraber :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hll olsunda :) sizin clan hileci çıktı :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Daşlayin Hileciyi Clanı Eslanta sokmayin :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 olsun yaa hileCi mileci aDamlar gostere gostere yapiyorlar ama AdminlerDen sES cikhmiyor :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin deme bana gocunuom bole öldüresim geliyor o küpeli adamı resmini gördüm küpesine zokam 2 kulagınada takmıs serefsiz.Dopach Travesti.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eee ama eleman karşina cikhSa oyunda yalamadikh yerini birakmaZsin dimi :) Sana gusel bi seyler werSe :) neyse ben yatmaya kacar hade herkeSe iyi geCeleR byeZ.z.z.z.z[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 :lol: iyi dedin jander :) nese iyi geceler[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yok O Benim kücük Alpo yu yalar Teşekkür amacıyla belki bi kac +10 esya verir :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sor tabiki dostum seni dinliyorum.. :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Senle bir gece ne kadar onu soradcak.Bir Vuruş Kac Kuruş:D uuheuheuh[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sie lem[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o da güsel aynıı anda her yerde bende yapıcam walla hem abyssde para kasıcam estlandda exp kasıcam hemde cz de np kasıcam aynı anda merchant acıcam birde sawaş olduğunda üstüne üstelik sawaşa katılcam :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şu resimlerdeki konuşmalara dikkatli bakın lütfen.Yaw türkler de herdeliktençıkıyor :lol:
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :) 3 clan ally %51 turk war be :D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
vktk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yok be çok fazla türk yokta sadece biz konuştuğumuz için herkesi türk sanıyoruz adamlar oyunda biz geyikteyiz bu arada senin lvl kaç oldu
Öne çıkan mesajlar