Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 normalde outlook'u firefox ile kullanıyorum ama internet explorerı hiç kullanmamama rağmen kendi kendine oturum açmaya başlamış. microsoftun yediği bi nane mi yoksa fürüs mü yedim ? win 7 de kaldım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 microsoft'un yediği bir nane. windows 8 kullanıyorsan hele direk açıyor acımadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ms ffdeki hesabıma nasıl ieden giriş yapabiliyor ki direk ? makinada biri ffde biri iede iki hesap kullanılıyor ondan baya saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 windows 8 kullanıyorsan zaten kullanıcı girişin o outlook hesabıyla olmuyor mu senin? benimkisi öyle. direk giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 win7 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar