Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 merak ettim diye açtım, büyük ihtimal ikisi yakın zamanlarda çıkıcak[malum blizzard çıkarmamakta ısrar edio] çocukluğumuzdan beri izleyip özendiğimiz, kimi zaman çubukları, sopları ışın kılıcı olarak kullanarak eğlendiğimiz oyun mu yoksa bilgisayarda tanıştığımız ve hala zevkle oynadığımız warcraft serisinin çizgi filmsi dünyasında geçen oyun mu? bana sorarsanız swg dicem çünkü oyun imkanları, değişik dünyalar vede tabiki o ambians:))[hline]"I could serve coffee using my rear as a ledge." -Jennifer Lopez "I love the way u serve coffee" -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Gözüktüğü kadarıyla SWG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 swg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 eeh yani her ne kadar warcraft fani olsam da konsept olarak swg cok agir basiyor, engine ve gameplay olarak acayip rezil bisi yapmalari lazim ki swg yerine wow oynayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 SWG yi şu an yapılmakta olan veya çıkmış olan hiçbir mmorpg nin geçebileceğini sanmıyorum çünkü oyun çok geniş bir içeriğe sahip.[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 swg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 bende swg çıkıcağını okumadan, daha önce kimse sölemeden önce diyodum "wow çıksın başka bişi istemiorum, başka oyun oynian böle olsun--->'O' " falan diodum ama swg'yi duyunca öle olmaya razı olduk valla:))[hline]"I could serve coffee using my rear as a ledge." -Jennifer Lopez "I love the way u serve coffee" -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 wow trailer i süperdi ama oyunla bi alakası yoktu :) yani oyun içi görüntüler falan yoktu.. aynı şekilde warcraft 3 te öyleydi[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 kesinlikle swg, fakat swg'nin asıl rakibi Shadowbane olacak bence :) ben wow a girmeyi düşünmüyorum çıktığı zaman.[hline] Aithas eth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 hmmz ama beta sonuçta, ne bekliolarki ehuehe, betalar her zaman kötü gözükür :)[hline] Aithas eth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 trailer da zaten oyunici grafik beklemek pek mantikli degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 said: UrZa, 17 Haziran 2002 00:05 tarihinde demiş ki: daoc desem dayak yermiyim?[hline]Only after disaster can we be ressurected. It's only after you have lost everything, that you are free to do anything. Nothing is static. Everything is falling, falling apart. al benden de o kadar :)[hline]Mirzabey Hun Paladin DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 daoc.. dark ages rules.. wow'u da yozla$tirmadilarsa, super olabilitesi vardir..[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 said: dark-dr, 17 Haziran 2002 01:15 tarihinde demiş ki: trailer da zaten oyunici grafik beklemek pek mantikli degil :)doğru diosunda oyunun güzelliği tartışılıyor arkadaşta oyunun trailerının güzel olduğunu demiş bende trailer oyunu bağlamaz dedim :)[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 aslında dememişim yarım kalmış ehe siz ekleyin okurken :)[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 swg ancak swg de çok fazla bug olacağı kesin.. düzeltmesi uzun sürer. Bu da wow için biraz daha avantaj sağlıyor.[hline]Share your Wisdom... There is no Emotion. There is Peace. There is no Ignorance. There is Knowledge. There is no Passion. There is Serenity. There is no Death. There is the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 ne zaman cikio bunlar? ben ao`da lvl200 olmadan ve haritanin her yerini gezip gormeden surdan suraya gelmem[hline]Shalon `Jemmaa` Ganes, level 45 frenzied ma (da obelix ninja) of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 Hehheh bende aynen lvl200 olmadan bırakmam bu oyunu diodum ama charı lvl88de bıraktım... ve bu hızla yeni char açmaya devam edersek bırak 200ü 150 olamadan sıkılmış olucas oyundan :)[hline] Roosevelt "Blacklee" Griffel, level 81 Killer Fist MA of rubi-ka 2 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 said: Mace_Windu, 17 Haziran 2002 09:01 tarihinde demiş ki: swg ancak swg de çok fazla bug olacağı kesin.. düzeltmesi uzun sürer. Bu da wow için biraz daha avantaj sağlıyor.[hline]Share your Wisdom... There is no Emotion. There is Peace. There is no Ignorance. There is Knowledge. There is no Passion. There is Serenity. There is no Death. There is the Force. WoW da daha fazla bug olmayacağını nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2002 wow u bilmiyorumda swg nin public beta testi temmuz 16 dida cikma tarihi ise en erken aralik basi en gec subat ortasi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 SWG manyakligim hat safhada oldugu icin tabiki SWG ama biyere kadar, cünkü Star Wars dünyasi artik büyüsünü kaybedio bence son cikan filmler LORD OF THE RINGS in yaninda 0 kalir.George Lucas sictikca sicti ve konudan uzak (basit konulu) bol efektli bosuna filmler yapio.Nerde o eski Star Wars filmleri.Burda (Almanyada) Star Wars filmine giden olmadi, Lord Of The Rings filmine ise frp kiyafetleriyle bürünmüs sonsuz insan geldi (Elf,dark elf,fighter kiyafetli falan). Ben neyi bekliyorum söiim:MIDDLE EARTH online...Evet Sierra nin sir gibi sakladig MMORPG oyunu, kimseye aciklama yapmiyor ve kaynaklarini bu oyun üzerinde kullaniyor.Yani LOTR i bekliom :P :P :P :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 swg beta testerligi icin ilk olarak kesinlikle amerikada olman ve sisteminin guclu olmasi gerekiyor diger ulkelerden ve dusuk konfigurasyonlardan beta testerlari son beta doneminde alicaklar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 ilk beta donemlerini salla zaten. en iyisi son beta doneminde gelip kaymagini yemek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 ehe subat deniyorsa seneye bu zamanlar anca cikar.. ozamana kadar zaten anarchy onlinedanda sIkIlirsiniz UOdanda sIkIlirsiniz Daoctanda sIkIlirsiniz NwN dende sIkIlirsiniz:) Ikisini birlikte yurutursunuz[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 swg'nin çıkış tarihine christmas olarak kesin gözüyle bakılıo fazla uzatılıcağını sanmam..[hline]"I could serve coffee using my rear as a ledge." -Jennifer Lopez "I love the way u serve coffee" -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar