Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Priest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler bildiginiz kadarıyla Xig de lvl 38 Battle Priestim var amacım lvl 55 e kadar gidip Cz De Action yapmaktır.
Sizce Battle priest ile Action yapabilirmiyim adam kesebilirmiyim?Suanki Atak Power im 378 LvL 51 de Hades büyüm acılacak Ozaman Atack Powerim 490 a cıkacak
Eruption Atack ı %30 Streng Of Wolf %30 Priest GOD Power Book %50 artırıcak Toplan Atack Power im 480 + %110 atack power ile 987 olacak Hades büyüm le %200 + 100 add. Damage with no fail. ile Saniyede 700 e yakın damage verecegimi solediler sizde dogrumudur bole adam kesebilirmi yardım edin yoksa yeni char acacam Tereddüte düştüm.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:3x ------------- LvL:60
Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
Mesaj tarihi:
Adam kesmek istiyorsan Roque olcaksın. Ne o kadar hesap yapıyorsun ki :) Priest in amacı adam kesmek degildir.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Mesaj tarihi:
Hp yönünden iyisin oyunda str ye veren 2 nci karakter priest bunu herkes biliyor. Yanlız monsterlara karşı attck ın iyi olabilir ama pk lara karşı? Tek başına bir kişiyi teke tek yiyebilirsin ama 2 nci bir pk geldiginde durum neyi gösterir bilinmez... Şahsen abyss de 60 master mage i indiriorum rahatlıkla holy olmama ragmen ve 160 dmg vurmama ragmen...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Nick: AresMajere
Race: Human
Class: Priest (Buffer & Massive Healer)
lvl: 51 (Şimdilik)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
birak sen oyunu lvl 55 te cz mi yapilir :) benim war areste 60 lvl battle onunla cz de bi .. yapamiyom sen lvl 55 napacan:)(lvl 57 iken elimde iron impact +3 wardi ap:1350 deruya 2250 damage vuruyodum
Mesaj tarihi:
yaw guluyorum walla :) ahanda güldüm. cz de en iyi pk battle priestle olur bunu tartısmanın bıle bır anlamı yok . 1v1 de warrior we mageye (ki gerek yok) defans kırıcı we can kırıcı attıgı zaman işi biter. asas/rogue karsı debuff atıp asasın onu acma suresı uzarsa onuda yıkar. başka soze gerek yok :p
Mesaj tarihi:
nocom rogue lerin o debuffı açma süreleri hiç uzamıyo ki canım :( napıcas... + 3-4 kişi ile aynı anda kapışacak kadar defansı da yok. 70 levelde sinden daha iyi bi char yok bence...
  • Yeni Oluştur...