Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Priest

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

Beyler bildiginiz kadarıyla Xig de lvl 38 Battle Priestim var amacım lvl 55 e kadar gidip Cz De Action yapmaktır.
Sizce Battle priest ile Action yapabilirmiyim adam kesebilirmiyim?Suanki Atak Power im 378 LvL 51 de Hades büyüm acılacak Ozaman Atack Powerim 490 a cıkacak
Eruption Atack ı %30 Streng Of Wolf %30 Priest GOD Power Book %50 artırıcak Toplan Atack Power im 480 + %110 atack power ile 987 olacak Hades büyüm le %200 + 100 add. Damage with no fail. ile Saniyede 700 e yakın damage verecegimi solediler sizde dogrumudur bole adam kesebilirmi yardım edin yoksa yeni char acacam Tereddüte düştüm.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:3x ------------- LvL:60
Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
Sosyal ağlarda paylaş

Hp yönünden iyisin oyunda str ye veren 2 nci karakter priest bunu herkes biliyor. Yanlız monsterlara karşı attck ın iyi olabilir ama pk lara karşı? Tek başına bir kişiyi teke tek yiyebilirsin ama 2 nci bir pk geldiginde durum neyi gösterir bilinmez... Şahsen abyss de 60 master mage i indiriorum rahatlıkla holy olmama ragmen ve 160 dmg vurmama ragmen...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Nick: AresMajere
Race: Human
Class: Priest (Buffer & Massive Healer)
lvl: 51 (Şimdilik)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
yaw guluyorum walla :) ahanda güldüm. cz de en iyi pk battle priestle olur bunu tartısmanın bıle bır anlamı yok . 1v1 de warrior we mageye (ki gerek yok) defans kırıcı we can kırıcı attıgı zaman işi biter. asas/rogue karsı debuff atıp asasın onu acma suresı uzarsa onuda yıkar. başka soze gerek yok :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...