rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Beyler bildiginiz kadarıyla Xig de lvl 38 Battle Priestim var amacım lvl 55 e kadar gidip Cz De Action yapmaktır. Sizce Battle priest ile Action yapabilirmiyim adam kesebilirmiyim?Suanki Atak Power im 378 LvL 51 de Hades büyüm acılacak Ozaman Atack Powerim 490 a cıkacak Eruption Atack ı %30 Streng Of Wolf %30 Priest GOD Power Book %50 artırıcak Toplan Atack Power im 480 + %110 atack power ile 987 olacak Hades büyüm le %200 + 100 add. Damage with no fail. ile Saniyede 700 e yakın damage verecegimi solediler sizde dogrumudur bole adam kesebilirmi yardım edin yoksa yeni char acacam Tereddüte düştüm.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bizim arkadas war diezde lvl 60 human a 1k dmg wuruom dio ne kadar dogru bilemem monsterlara 2k[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Adam kesmek istiyorsan Roque olcaksın. Ne o kadar hesap yapıyorsun ki :) Priest in amacı adam kesmek degildir.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hp yönünden iyisin oyunda str ye veren 2 nci karakter priest bunu herkes biliyor. Yanlız monsterlara karşı attck ın iyi olabilir ama pk lara karşı? Tek başına bir kişiyi teke tek yiyebilirsin ama 2 nci bir pk geldiginde durum neyi gösterir bilinmez... Şahsen abyss de 60 master mage i indiriorum rahatlıkla holy olmama ragmen ve 160 dmg vurmama ragmen...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 51 (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eski konular :) 55 olup czye çıkmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 wolf la kitap aynı anda basılamaz!!!!!hesabını ona gore yap..bence master olmadan cz ye gitme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sanırım ozaman dan bu zamana öğrenmiştir bişiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 birak sen oyunu lvl 55 te cz mi yapilir :) benim war areste 60 lvl battle onunla cz de bi .. yapamiyom sen lvl 55 napacan:)(lvl 57 iken elimde iron impact +3 wardi ap:1350 deruya 2250 damage vuruyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bayaa eski konu:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tekrar hatırlatıyım yukarda yazılanlar şu zamana ait § 17 ocak 2005, pazartesi - 14:59 şu ana kadar öğrenmişlerdir oyunu gerek yok yoruma :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 fark etmemisim :p bayaaa bi gecmish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaw guluyorum walla :) ahanda güldüm. cz de en iyi pk battle priestle olur bunu tartısmanın bıle bır anlamı yok . 1v1 de warrior we mageye (ki gerek yok) defans kırıcı we can kırıcı attıgı zaman işi biter. asas/rogue karsı debuff atıp asasın onu acma suresı uzarsa onuda yıkar. başka soze gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nocom rogue lerin o debuffı açma süreleri hiç uzamıyo ki canım :( napıcas... + 3-4 kişi ile aynı anda kapışacak kadar defansı da yok. 70 levelde sinden daha iyi bi char yok bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 xigenonda bp olmak zordur hele 62 olmadan zevk alarak pk yapabileceğini hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar