mravci Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben yeni başlıyacam 0dan nasıl kurucam buraya yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uo_terminator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ilk once kıro bir giris sole baslar 1. ro cd si olacak 2. onu kuracaksın 3.kendiliğinden patch i war o dolacak (56k ile 40dk alır ) 4. 150 mb lik juno yu sitesınden bulup ındireceksin 5.sonra yine yaklasık 100mb lik amatsu kulun u ındireceksin 6.tabiki uyeliğin ve oyun zzamanın olacak 7.kısa bir patch daha war 4. ve 5. adımların sonlarında 10dk flan surer 8.paşa paşa oynayacaksın RO OYNAMANIN 8 KOLAY ADIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 www.euro-ro.net üzerinden full versiyon ro indireceksin önce. Bu şekilde diğer büyük yamaları indirmen gerekemeyecek sadece 10-15 mb kadar yeni çıkan ufak yamaları oyunu çalıştırınca kendisi indirecek. Sonra yine aynı site üzerinden üyelik açacaksın ve ilk 1 hafta bedava oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mravci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben amatsuyu yükledim peki umbalayı yada junoyu kurmam lazımmı [Bu mesaj mravci tarafından 17 Ocak 2005 08:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hepsi gerekli, lütfen ayrı ayrı başlklarda değil tek başlık altında sorun sorularınızı.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mravci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 peki bunları bulabileceğim tam adresi verirseniz gerekli dosyaları çok sevinirim [Bu mesaj mravci tarafından 17 Ocak 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mravci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bide diğer açtığım başlıkları nasıl silicem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mravci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben amatsuyu bude junoyu kurdum patch yaptı ama şimdide new client diyor ne yapıcam ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar