Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sizce en ucuza nerden bilgisayar alabilirim,aşşa yukarı fiyatlar aynı ama belki bişey cıkar die soram dedim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bana da lazım bu :D ben de alıcam bişiyler keşke donanıma açsaymışsın[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Burdan alalım sizi dıklayın bakim[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 www.andromeda.com.tr bakırköyde yeri, fiyatları iyidir tavsiye ederim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Vatan Computerdan alma.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 16 Ocak 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Vatan computer en pahalı satan yerdir. 5 kere gittim merkezine ve pekçok ürünü inceledim, incelediklerimin %90 ı diğer bütün bilgisayar parçaları satan dükkanlardakinden pahalı çıktı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 HiperNex[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 www.andromeda.gen.tr konya'da bir cafe hem pc satışıda yapıyor gerçekten ucuz tavsiye ederim adresinede gönderebilirler. DynamicK ;=)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kadıköyde araştırırsan kolaylıkla bulabilirsin.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Benm elimde bi gazete reklamı var Pc Gold vermiş hepsiburada daki bilgisayarlardan 100 dolar+kdv oranında ucuz laptoplar. Sitesi Burada Ama laptop fiyatlarına ulaşamadım ben diğer zımbırtılarla ilgileniyosan bakabilirsin..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 andromeda nın sitesi çok dandik gold da olmamis yok mu soyle gigatek.com.tr gibi olan ama istanbul based bi firma şöyle yeni nforce4 lü pci li msi anakartları da bulunduracak falan hehe[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: DynamicK, 16 Ocak 2005 11:34 tarihinde demiş ki: www.andromeda.com.tr bakırköyde yeri, fiyatları iyidir tavsiye ederim bakırkoyun tam olarak neresinde bakırkoy u hic bilmeyen birine anlatırmıs gibi anlatırsan sevinirim sokak cadde falan hic bilmiyorum cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yazıcıoğlu uygar derim. bora abiyle muhabbet edersiniz birazda hem :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 benden alırsın msn aşşada yazıyor...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu hipernex in dükkanı fln var mı yoksa illa internet ten mi alışveriş yapmam gerekior[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mavidonanim.com ve ya Eksenbilgisayar.com Aman GoldPC'den alma...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Vatan pahalı ama peşine 12 taksit. Taksit düşünmüyorsan da www.eksenbilgisayar.com[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 iyi güvenilir bir yerden alın ucun diye heba etmeyin paranızı.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bilgisayar diyince ne istediine bağlı neler yapmak için bi bilgisayar istiyosun nası bişi istiyosun mesela kadıkoyde yazıcıoğlu iş hanında eğer çok hılzı bişi istemıosan internete fln giriyim işte o forum senın bu forum benım msn icq fln diosan ikinci el parçalardan bi bilgisyar toplayabilirsin mesela: celeron 1100 ucuz bi anakart tnt2 m64 32mb ekran kartı ram pek pahalı diil zaten bide 20mb civarı 5400 rpm bi hdd alırsın kullanışlı bi bilgisyar çıkar ortaya ama dıosan yok ben en son çıkan oyunları bile oynıycam fl ozman yıne yazıcıoğlunda yenı parçalarla bi toplama bilgisyar yaptırmanı tavsiye ederim en ucuza toplama bilgisayarla çıkarsın hem istediin parçayı taktırırsın istediğin bilgisyar olur[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar