Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yahu arkadaşlar çıldırmak üzereyim. yazıcıya bişiler gönderiyorum yazması için. ilk 5-6 satırı düzgün yazıyo. ama sonrasında harfler gittikçe bulanıklaşmaya başlıyo. ama eğerki sayfada geafik yada tablo varda aynı hassasiyette basmaya devam ediyo. fakat alt alta 10 satır yazı görmesin son bikaç satır hemen bulanıklaşıyo. nedir nedendir yarım edin[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hizalama ve kartuş temizleme işlemleri yaptım. birazcık düzeldi gibi. ama hala bazı satrıların bazı yerleri etrafında hare varmış gibi çıkıyor.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Renkli bir yazıcın var varsayıyorum ve siyah kartuşunun tükeniyor olabileceğini tahmin ediyorum. ps: Bu arada hare değil hale. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 mm siyah kartus bitmis yada kartusun yazici kafasi iptal olak uzere sayki sevki ve kartusu doldurtup durunca bi zaman sonra kafasi eriyor gibi bisi..sonrasi flu cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yanlız printer daha yeni yani taş çatlasa 1 ay önce aldım.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kısa birşeyi renkli basmayı denesene aynı şey olacak mı. olmazsa siyah kartuş bitmiştir ki öle tahmin ediyorum benimki biterken de benzer oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 renkli kartuşda böyle sorun olmuyo. sadece siyah kartuşda.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 banada kartuşla ilgili gibi geliyo. bide yeni olsa bile bazen çok çabuk bozulabiliyolar. o kadar farketmio yani yeni olması ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar