BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kimseye item dağıtmıyorum coke sende suyunu cıkarma git doğum günü hediyenle oyna biras :D birde malzemeyi werin yapim upgradi :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 al ya seni bu paklar :P[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Mage Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben utandım şahsen imzalarınıza itemlerinizi eklemişsiz eziqler ayıp yasdırmayın bana da . hatta muhakkak bu foruma giren babalar wardır onlarda yazarsa ne olcak :-)[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 www.paticik.ekibi.com Geliyor Beklein bitmek üzere acacam simdi Suanlık icinde Kadro ile Resimler var Forum koymaya ugrasiyorum[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
Öne çıkan mesajlar