di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Simdi olay soyle, yakin bi arkadasim talep gonderdi family sharing icin, kabul ettim. Saniyorum ki niyet satin aldigimiz app'leri paylasalim arkadaslar arasinda idi lakin bizi parent yapmayi unutmus kamil. Dun bisey satin almak istedigimde bu kisinin onay vermesi lazim diye popup cikardi ve kendi kayitli kartimi kullanmama izin vermedi. Ciktim family sharing'den ama popup gitmiyo. Illa bu kisiye notification gidecek, odemeyi o onaylayacak diyo. Nasi kurtuluyorum bundan tastamam bilen var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yakın arkadaşın bu forumdan mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Hehe yok degil. Bizzat kafasini gozunu kirabilecegim biri de saglam icmis heralde gece, uyuyo hala dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Telefonu kapatip acinca duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 uyandı mı arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sansli dana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 oyle birşey yapamaz family sharing'de. o family parent controldur, tepede sol yukarda yeşil bebe resmi çıkıyor. çünkü sharing'de hiçbir şekilde seni kısıtlayamaz zaten uzaktan sharing veremez. senin makinedne login olması lazım ya da tam tersi o şekilde yetkiler veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Sacma bi bug iste. Family sharing'den cikinca telefonu reboot edene kadar ayni sekilde pop up cikarmaya devam etti. Bu arada kisitli degildim, statusum adult olarak gorunuyodu ama parent da degildim, yone de kullandirmadi kendi kartimi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar