Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW u Amerikadan satın almak problem olurmu

palanor

Öne çıkan mesajlar

Oldukça komik bir topic ama bir dergide okuduğuma göre amerikadan alındığı zaman oyun yalnızca o bölgenin kredi kartıyla aylık account satın alınabiliyormuş böyle bir şey varmıdır,sadece korkumdan burada çıkmasını bekliyorum,bir haftaya amerikaya gidicem ordan alıyımmı yoksa burdakinimi bekleyeyim

İlginize ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim

Eves Aenoza Novice Rifleman Eclipse[signature][hline]

[Bu mesaj palanor tarafından 17 Ocak 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa da 150 pingle amerikada 300 küsürle oynanıyor... Oyunda talentlere gitiğinde zaten büyünün casttimeını 0.1 sn azalttığın varsayılırsa aradaki 150 ping fark çok önemli. Eu derim ben şiddetle. Avaturkten ön sipariş ver[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]
Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman
Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :)
Sosyal ağlarda paylaş

ping her turlu sorun yaratiyor ozellikle caster classlar icin daha oncede yazmistim bunu gene yaziyim mage oynarken polyden sonra acilisi yaptiktan sonra dusman sana dogru kosmaya baslar (tank class) sen nukelemeye devam edersin. ve adam senin yanina gelidinde yapicagi ilk hareket stun olur veya rogue ise kick mage icin bunu yememk cok onemli kick yersen hp kaybedicen demektir combatin akisini cok degistiriyo stun yersen blink harcican demektir buda pek iyi degil. burdaki onemli nokta adam sana doknma mesafesine gelmeden adam forst nova menzili icindeyken adami freeze edip geri cekilip 1 2 buyu daha atmaktir ama su andaki us tecrubelerimde bu zamanlamayi tutturmak nerdeyse imkansiz 300 400 ping te sen adam frost nova menzili disinda goruyosun biraz daha beklemen gerekiyo ama adam sana o menzilden rahatca vurabiliyo cunku aslinda adam orda degil senin dibinde oluyo bu yuzden eu da oynamak daha avatajli gibi onceden eu da oynamis arkadaslarin dedigine gore 80 ping bile gorebiliyolarmis daoc ta sonucta ayni ping i wow dada gorebilirsin bu super bi olay nerdeyse esit sartlarda pvp yapmis oluyosun yabancilarla.. ping pvp de herseydir dikkat ederseniz kendi classlarinizdada eminim size bazi dezavantajlar getiriyodur yuksek ping

edit:sonuc :D sen sen ol us te oynama ben su anda us teyim ping durumu rezalet pvp yapilmiyo hatta eu versiyon pre order yaptim bile us alirsan benim gibi paran bosuna gider ;)
[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon

[Bu mesaj GladricSpirit tarafından 17 Ocak 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...