Buzi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Olmaz abi ben cok kötü cıkmısım :-)[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 En göze çarpan sensin işte daha ne istiyorsun :D[signature][hline]K N I G H T O N L I N E Name:Megisiyan Job:Sorcerer Server:Xigenon Level:2x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Cikinti Goze Carpio :D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 vallahi ben bunun için yeni acc açarım sallarım level 38 karakterleri fln bekleyin açıp geliyorum. beraber kasalım. yeni acc alıyorum çünkü xig te human charım var.
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tatil bilettimi alıp geliorum aksama görüşürürz miilet
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Beyler pelerini bırakıp gelmeyi düşünüyorum Ama sıfırdan başlıyacağım biraz lvlde yardım edersiniz heralde. Şu an serverlar kapalı olduğu için açamadım.Server bi gelsin Xigde orc açıcam. Bekleyin geliyoruuuuuuuum. :D[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yardım ederizde serverlar kapanınca gitti gül gibi merchant :P[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 geldi geldi ben şimdi lvl 8 yaptım biraz sonra bi 15 olurum[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tamam ben biraz abysste takılıyorum gelirim birazdan[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 İnsanlarda 30-40 arası kasarken klasik,ya dk hill e giderdik,yada raiba da machs falan öldürürdük. Orclarda böyle düzgün spotlar yokmu,Praxtor baya bi yere götürdü ama piandakiler gibi degil genede :hmm:[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 şimdi buzkirpisi bak ben önceden orc oldugun için söyliyeyim. orclarda da en iyi kasma yeri 40 a kadar dk dır orası da şöyle gidiliyor.Breth village ye gircen ordakı surlardan cıkcan dumduz ilerliycen karsıda yukseltı var bı dene ordan cıkcak dk k tepesi derler orclar oraya orda hep dk partisi var.onun yanında diğer iyi yaratıklarda var . beyler bu arada clan kurmussunuz gecen dedım size hani xigenona baslıycam diye insan char acmıstım şimdi bende sıfırdan orc acıcam bende geliyorum clana kabul ederseniz . sonra bi şey daha sorcam xigenon 1 mi 2 de mi takılyıosunuz? bu arada (bu aradalar bitmez)ben sıfırdan kascagım için yardım edersiniz bana uğraşmıyım şindi oke.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Theo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tabiki yardım olacaktir bu clanin ana amaclari birliktelik ve yardim... Bizde insan charlari sallayıp girdik suan insan charlari sadece quest item cikarip orc chara gecirmek icin kullanıyom[signature][hline]
RaY Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 su an clandan online olan varsa xig 1 demı 2 demı?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bi ::OrioN:: klanı üyesi ve bir el morad olarak hepinizi kıtır kıtır doğrayacam aaaaaaaaaaaahehehehe :D:D[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hı hı eminim :lol: "kabul ederseniz" yok abicim eğer patiysen lvl 0 olsanda 60 olsanda girersin:) zaten yardımlaşmak burda amaç x1 deyiz[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Cok yakın zamanda Yeni SS lerle Geliyoruz :D[signature][hline]Buzkirpisinin Bana dedikleri üzerine onunla konusmasam bile onu kırmamak icin imzamı sildim
Gift15h Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Beyler Büüle Bir Clan Warsa Girmek İsterim ORc MAge Lvl 44... Birde Asasians lvl 30... Ayrıca Warsa Bile HAngi serverda...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 xigenon 1-2 de var bu klan ama biz genelde 1 de takılıyoruz[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Herkesi Bekliyoruz Birde Su iş Olsun Nickimizin Altında ORC Human Clan adı yazsın :D süper olur.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sizlere Siyah Fontta Pelerinimi Gostereyim :D PaticikClanlına LvL 55 ile arkarın yardımı ile pelerin aldik dün gece Centaur kestik ve aldik Rampaage nin Alt Clanıyız Ahanda Resmim Belirgin Gorunmuordu siyah Fonta koydum[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWNA live--------- Banned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Nası Pelerin???[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sakın o mantle'daki ön izleme olmasın? :D
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yok yok adam harbı pelerın aldı :d hadı yuru paticik Power_Of_the_Paticik[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar