Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bugün gidip philips sbc hp250 kulaklık aldım. eski hapörlörlerimi çıkarıp girişine taktım. ses gücü çok düşük geldi ve hiç memnun olmadım. windows'tan sterio kulaklık diyede ayar yaptım. fakat şuanda creative ses kartıda kullanıyorum. şuanda ses gücü aşırı düşük. ne yapmalıyım. başka bir müzik cihazı (walkman,müzik seti)'na taktıgımda manyak bir ses var?=[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 126) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 winwostan sesi ve wavei sonuna kadar acip birde kulakligin sesini sonuna kadar actigindan eminmisin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kulaklığın adı çok janjanlı driver falan çıkartmış olmasınlar bunlar için muhuhuh[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Disappear, 17 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: winwostan sesi ve wavei sonuna kadar acip birde kulakligin sesini sonuna kadar actigindan eminmisin eminim genede az?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 127) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar