KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bir kere müzikleri muhteşem. Kore filmleri, animeleri gibi bir tarzı var. İlk bölümler çok yavaş ilerliyor, bazen sıkabiliyor insanı ama son bölümlere hem hareket yüklenmiş, hem de tüm soruların cevapları birer birer ortaya dökülüyor. İlk bölümlerin acısını son bölümler çok iyi çıkarıyor. Witch Hunter Robin baygınlığı getirtebiliyor ilk bölümlerdeki bazi durağan sahneler ama son bölümler tek kelimeyle muhteşem. (İzleyenler bilirler Witch Hunter Robin'de önce bir kandırıyorlar adamı, gel abi action'a gel gibi sonra uyuz uyuz ilerliyor dizi, sonunda da bekliyorsun ki bare güzel bişi çıksın, anaa diyorsun ben bunun için mi seyrettim o kadar bölümü? Gayet tahmin edilebilir, dandik ve yarım bir sonla bitiriliyor herşey.) Neyse, Noir ölümü temsil eden iki kadının efsanesi. Büyük savaşların yaşanmaması, zayıfların ölmemesi için özel olarak yetiştirilen iki profesyonel katil insanların ölümünden sorumlu büyük liderleri kimliklerini ele vermeden öldürüyorlar. Adam öldürerek insanlığın tüm günahlarını üzerlerine alıyorlar. Dizinin sonunda herşeyi Noir'ın annesi sıfatına sahip olan kadının planladığını görüyoruz. Fakat kızlar kendi kaderlerini çizmeyi seçiyorlar. Noir'in izlenmeye değer bir anime olduğunu düşünüyor ve hepinize tavsiye ediyorum. :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=32365[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Taaa 2003 Mayisi'nin topic'i o hired_gun, hem arama da yaptım (5 defa) çıkmadı. Böyle her açtiğim topic'e burada var diye atliyorsun, n'abacam bilmiyorum. Moderatorler'e soruyorum. Eski topic'leri uplayabilir miyim? (Ki zaten arama yaptığımda çıkmadı, (eski topic'te büyük harf kullanıldığı için mi aramada çıkmadı acaba?) istesem de uplayamazdim)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darktower Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bide 2-3 resim koysaydınız animeden de gözümüz şenlenseydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: KireiMerodii, 17 Ocak 2005 12:07 tarihinde demiş ki: Taaa 2003 Mayisi'nin topic'i o hired_gun, hem arama da yaptım (5 defa) çıkmadı. Böyle her açtiğim topic'e burada var diye atliyorsun, n'abacam bilmiyorum. Moderatorler'e soruyorum. Eski topic'leri uplayabilir miyim? (Ki zaten arama yaptığımda çıkmadı, (eski topic'te büyük harf kullanıldığı için mi aramada çıkmadı acaba?) istesem de uplayamazdim) taa 2000 yılının da topic'i olabilir , uplanamaz diye bi kaide yok ki ?? önemli olan nasil uplayacağin... kimisi var 3 sene önce yapilmiş ve bi daha dokunulmamiş konuya ," ehuahuaheuaheeee süper lol" diye bi cevap atiyo uplıyo .. bu yanlış ... ama 3 sene önce konuşulmuş bi konuya YENİ bişeyler ekleyebileceğinde , yada düzgünce kendi düşüncelerini ekleyeceğinde kimseninde sana "hoop kardeş niye uplıyosun ????" diyeceğini sanmiyorum ... 2 de bir atlanmasinin sebebi açıldı açıldı diye de belirli bi düzeni korumak , zaten anime konusunda çok konuşulan bişey yok , aynı konu hakkında herkes kendi başliğini açarsa iyiden iyiye bölük pörçük olacak herşey , bari en azindan bi bütünlük korunsun da "XXXX" konusunda 7-8 kişi yorum yapmiş olsun ... son olarak "I" ile "i" sorunu bu kesinlikle 2 dir böyle oluyo artik paranoyak arama modu diye bişi icad edicem , bi küçük bi büyük harfle aratacam konuları ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Teşekkürler hired_gun... :) Bundan sonra i'li I'lı arama da yapacağım...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar