MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Pingin 190 olduğu bir serverda cs, halflife ve türevlerini oynamak çok kasar mı? Aklımızda bir proje varda tutarsa giricez.. 2 seçenekli bir oyun serverı kiralam işi.. Birincisi 212.98.241.4 ikincisi 83.149.90.112.. Birincisi daha pahalı 2.cisi kat kat daha ucuz.. Pingleyin bakın.. Bayağı ucuz olacak ama biraz lag olacak. Nasıl sizce? 190 pingle cs oynanır mı?[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bu ipler sadece hıza bakın diye örnek olarak verildi..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 190 pingle ben oynarım ama o oynayamaz, yani kişiye gör edeğişir. Ayrıca 40, 50 ping ile oynayabileceği yerler varken kim 190 ping aldığı yere girer bilemiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g00dness Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 silp in son cümlesine katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: SilphatosIce_, 05 Ocak 2005 16:52 tarihinde demiş ki: 190 pingle ben oynarım ama o oynayamaz, yani kişiye gör edeğişir. Ayrıca 40, 50 ping ile oynayabileceği yerler varken kim 190 ping aldığı yere girer bilemiyorum. aynen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar