jankis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Fatih Akın'ın Duvara Karşı'dan önce çektiği yol filmi Temmuz'da pazar akşamı 20.00'de trt-2'de geçen sene sinemalarımıza gelmişti izle ve kendini iyi hisset filmidir ben beğenmiştim tavsiye edilir[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 sinemada izlemek kismet olmamisti.. desene trt'de izlicez ;)[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 trt2 cosmus. Yuli superdir![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 trt2 yi kim tutar hll olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 trt sonunda devlet televizyonuna yakisir bir cizgiye geldi . mesela bu aksamda "21 gram" var ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Hay, ben de şimdi reklamını gördüm topic açmaya gelmiştim. Güzel filmdi çok beğenmiştim. -Bu filmde Türklerin emeği olduğunu nerden anlarız? a)Filmde bazı insanların Türk olması. b)Filmde bazı insanların Türkçe konuşması. c)Filmde Boğaz manzarasının övülmesi. d)Filmde çılgın tesadüflerin olması. :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 24 Eylül 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 film oldukça güzel, filmin sonunda kendimi garip bir şekilde mutlu hissetmiştim. eğer bulabilirseniz bir yerlerden orjinal seslendirmesini bulun derim ayrıca arabada giderken türkçe müzik çalıyor. filmin başında sanırsam sezen aksu vardı radyoda [signature][hline](^-.-^) [Bu mesaj THiM tarafından 24 Eylül 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Fatih Akın zaten Sezen Aksu fetişistidir dediğin gibi kullanmıştır yani kesin müziğini[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 evet bence de film çok güzeldi. Yani insana kendini iyi hissettiriyo. Ayrıca başroldeki kızın o masum güzelliği.......[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... [Bu mesaj fede tarafından 25 Eylül 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben filmi pek beğenmemiştim... böyle izleyiciye karakterleri sevdirip kavuşturma filmi olmuş direk ve böyle 1001 tesadüf üzerine kurulu film... bu yüzden beğenmedim Juli gayet hoş bir bayan ordan biraz kurtarıyor film ama genel olarak filmi çok beğenmedim... Gegen Die Wandı (duvara karşı) 10 kere tercih ederim açıkcası...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 up up görsün insanlar[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tekrar izledim bu sefer daha bi lezzetli geldi film müthiş valla fazla tesadüf oluyo oha diyosun ama fatih akın eğlendirmeyi bilmiş sonunda çalan brooklyn funk essentials - ska-ka bop'la da kalkıp oynuyon eah[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ilk kez izledim, beğendim valla eğlenceli bi film.ödüllük mü hmm tartışılır.. ne ödülü aldı hatırlamıyorum gerçi..yoksa almamış mıydı ?[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Çok eğylenceli ve güzel bir filmdi. Herkes izlemeli bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben de anca yeni izleyebildim cnbce'de biraz önce. çok güzel bir filmdi bence idil üner'in güneşim şarkısını ne zamandır dinliyordum ama filmi izlemek bir türlü kısmet olmamıştı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Perşembe değil miydi ya o :( Tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Eylülde mi Temmuzda mı karar verin ya (eki eki eki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 isteyenler, için gece tekrarı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar