BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Doğum günün olduğunu öğrendim doğum günün kutlu olsun coke resimde ki chat bölümünde hediyen yazıyor iyiki bu ss i almışım :D hepi pörtdey RocknCoke :tebrikz: [signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu arkadaşların nicklerine söylicek birşey bulamadım ne bu yaratıcılık :D [signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ehuh güzelmiş ama aralarında en manyak olanı "sapık rahibe" :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Maradon hayratı nerede dumur oldum arıyoruz arkadaşlarla bulunca sölicez sizlerede :D [signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Öne çıkan mesajlar