mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 orospu çocugunun biri ev telefonunu arayıp duruyo küfür tehtid ölüm tehditi filan ediyo sürekli benimle de alakalı değil tanıdıgım biriyle de alakalı değil ama bu heriflerin sagı solu belli olmaz alakasız biçimde gelir evi filan bulur annem yaşıyo burda normalde polisi aradım şikayet ettim beni savcılıga yönlendirdiler dereagzı tesislerinin stadın orda oturuyorum en yakın savcılık ot bok şikayet makamı nerdedir hemen gidip şikayet edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bu metro yolu üstündeki adliye hariç yok mu daha başka yakınlarda bi yerler? bi ara kadıköyde vardı kapandı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 avukatiniz falan varsa ona ver ugrasma savcilik tarz else kartal go =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Valiliğin ordaki kapandı hepsi kartala taşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kartala taşındı hepsi. kartal'da da hemen hallediyorsun uzatmazlar işini. öyle başındanda savmıyor adamlar seni. gogogo hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yok mu yakinda bir karakol falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar