egemenbeyfendi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 arkadaşlar be grand choke almak istiyorum 1995 1996 ne düşünürsünüz nelere dikkat etmeliyim ve çevrenizde temiz böylebir araç varmı fiyatlar hakkındda bilgi yazarsanız iyi olur[signature][hline]egemenbeyfendi
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 abi çok yakar o araç ya. 35 milyara bulursun o model jeep'i.en temizinden. bizim alt komşuda vardı V8 98 model dayanamadı adam benzin içiyor bu diye satmıştı.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Gunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 grande cherokee değl di mi bahsettiğiniz bu araba? grand choke diye bi model var yani?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 grand cheeroke dan bahsediyor arkadaş da yanlış yazmış bu konuda en bilgili ve deneyimli olan KARAMURAT nickli arkadaş kendisi bu yazıyı görene kadar bekle veyahut yazının linkini özel mesaj olarak gönder yardımcı olucaktır[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben cherokee yazmak istedigini tahmin ettim yorumumu ona göre yaptım.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dizelleride var jeeplerin ama ne kadar masraf çıkartır allah bilir. 97-98 model hiç tavsiye etmem açıkçası. çok masraf çıkartır o yaştan sonra araba ne kadar temiz olursa olsun. ve jeep masrafı diğer arabaların masrafına benzemez kanımca.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 O yaşta jeep alırsan, alırken ucuza alır, sonra göçersin. Benzine doymak bilmez en başta... Pişman eder. Babamın benzin istasyonu var sanane diyorsan düşünme al tabi. Yoksa çok sakıncalı.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 lpg takarsin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Dizeli yok diye biliyorum cherokee lerin o kasasının? 2000 den sonrakilerde fln var ama..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
cintoniq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Taktırısın bi lpg mis .. Belçikada adam ferrariye taktırmak için danışmış ferraride çalışan yetkililere .. arabanın fiyatını ödeyip geri almışlar adamın elinden[signature][hline]Arabic Jaffar (Komplo Uzmanı)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yakıt neysede vergiyi hesaba katmadan alırsan iflas edersin o derece ehe :) 95 modelleri cok ucuz eyvallah da jip e ödedigin para kadar vergi vericen bikaç yılda :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 vergisi az 6 yıldan sonrakilerde onu sadece göçtürecek olan benzindir :) tawsie etmem ben şahsen. Onun yerine daha ii alternatifler yok değil[signature][hline]Resistance is futile
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bizim pederin eski bilgisayarcısı almı$tı bi tane eski cherokee'lerden. mis gibi lpg taktırdı ve adam acaip memnun.babamın aklını çelmeye çalı$ıyo sürekli al bitane taktır lpg'ni oh mis die. performansı da fazla etkilemiyo sanırım cünkü adam dag,tepe,bayır,nehir demeden dan dun giriyo arabayla ma$allah. ama jipe o kadar para verip üstüne bir de lpg taktırır mısın deseler..mm ben öyle bi$ey yapmazdım heralde.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 walla arazi performansını bilemem ama şehir içinde sıkışık trafikte açarım babalar gibi lpg sini. baktım basmıyor sonrasında açarım benzin sistemini. lpg koydumu lpg li olarak kalmak zorunda değilki araba[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 lpg bana hala güvenli gelmiyo. En son bi taksiye arkadan çarpıldığında lpg tüpü patlamıştı ve arkadaki bayan müşteri ölmüştü.. olayın detaylarını tam hatırlamıyorum şu an. Gerçi bi taksiye çarpmak var bi de jeep'e ama olsun..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Delanoresse, 07 Ocak 2005 01:11 tarihinde demiş ki: bizim bi jeep var boyle, uzun yolda incirlikten ucak kaldiriyoruz yakit ikmali icin. Mzuaha süper .[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tavsiye etmem bizim bi arkadasta vardı Benzinle resmen banyo yapıyor Ne olursa olsun yakıt dayandıramazsın Hatta bu nedenle piyasalarıda epey ucuzdur...[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 walla sürekli farklı 4X4'ler alıp kullanan birisi olarak birkere öncelikle fiyatı 35 36 milyarsa kazık yersin alma 97-98 model G.Cherokee Jeep'i hasarsız temiz 28-29 milyara kapatırsın.Bunun haricinde aracın temiz olduğunu nasıl anlarsın.Walla temiz bir G.C araç yolda titreme yapmaz,dönüşleri kasmaz ve motor sesi duymazsın çok yüksek sürate çıkmadıkça içeride.Tabi arabanın içindede parça oynamaz iyi dinlemen lazım arabayı birde motoru için bir jeep servisine göster bilgisayarla baktıklarından 5dk'nı almaz kontrolü.Tabi bununla beraber almadan önce bir G.Cherokee Jeep'in sana vergisi benzini ve servis masraflarıyla yılda 15-20 milyar gibi bir rakkam harcatacağını sakın unutma.Ne yaparsan yap Amerikan jeeplerde bu masraftan kaçamazsın.Ancak GMC ve Chevrolet'lerde 2 ve 4 çeker manuel seçim olduğu için daha az benzin harcıyorlar G.C'lere göre üstelik bu oran %30-40 ları buluyor.Bunun haricinde eski modellerde dizel araç bulamazsın ancak sakın ve sakın Lpg taktırma bir süre sonra motoru eline alırsın.Dizeller için yeni kasalara bakman gerekir.Birde özellikle 4X4'lerde 98 oktan tavsiye ederim tedjübeyle sabittir :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 10 Ocak 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 niye lpg taktırınca motoru elimize alıyoruzki ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 o hacimde o güçte bir motorun lpg ile ateşlenmesi ve 8 silindir beslemeye çalışması,Motoru çok fazla yormakta ve motor yeteri kadar beslenmemekte.Buda kısa süre içinde motorda sorunlar yaratıyor.Başka birkaç nedeni daha var ama daha teknik bilgi içeriyor hiç girmiyorum bende tam detaylı yazamam çünkü.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hm tşk.baya açıklyıcı oldu :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 rica ederim elimizden geldiğince paticik ne için var dimi :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kafanda bir fiyat belirle yardımcı olalım[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar