WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kürt böreği var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 chrome said: şimdi diyeceksiniz ne 15 senesi. babamın ofisi de oradaydı öğrenciyken falan gittiğim dershane bile oradaydı, kubilaya gidiyordum ben. ortaokuldan beri oradaki internet cafelerde takılırdım. bende kubilaya gittim ya vay anasını. gitçek adam bulsam gitçem harbi bi ara sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben alsancaktayım şu an. uğrayacağım. pati dayanışması sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 WaNTeD said: kürt böreği var mı diğer yemekleri sonra ekleyeceğim bu kahvaltılıklar atıştırmalıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 güzel ve uygunmuş ama hakkaten menüler *bruscetta 2 kere basılmış ama fark etmişsiniz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Sağdakinin yerinde limon soslu tavuk piccata var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Fistan said: teşekkürleer bekleriz her zaman yılbaşı menümüz ya da organize edilmiş bir programımız, giriş ücretiniz vs. yok ancak rezervasyon alıyoruz, eğlenceli olur bizde yılbaşı :d Varsa yeriniz rezervasyon isteriz 2 Kişilik nasıl ediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Lexius sen izmire mi yerleştin yoksa hala okul için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Rezervasyon için telefon : 0 (232) 422 44 57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Burdayım Yerleşik hayat modunda ya 2009 dan beri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Fistan said: Rezervasyon için telefon : 0 (232) 422 44 57 yılbaşı gecesi için yer var mı ? şuan acayip yoğunum ofiste başımı kaldıramıyorum da aramak yerine sana sordum onun için, 11 gibi gece, kaçta bitiriyorsnuz bir de geceyi. kutun da doluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 telefon etmeye vakti yok ama paticik'e giriyor masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Aynen yılbaşına yer varsa ben de arıcam az sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ya telefonda dert analtıcak vaktim yok, emülatörün açılmasını beklerken yazıyorum arada. f5 lemiyorum konuyu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 yerimiz var yılbaşı için yeteri kadar şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 herkesin mi sevgilisi varda gidiyor arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Aracla az once onunden gectim mekanin gayet guzel gorunuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 eyv :d camlara yılbaşı ışığı taktık akşamüstü sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 nerde burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Fistan said: eyv :d camlara yılbaşı ışığı taktık akşamüstü sdfd Gordum gordum. :) sari tonlari falan cok guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Cheaz said: nerde burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 tamamdır abi ugrarım bi ara baya güzel yapmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 yarın kim kim fistandayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ben ve 3 kişi an itibariyle yılbasında la puertadayız, özcan cok stresli yanlız telde bilginize fistan bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar