Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancıdan Bilkente

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yatay geçiş yapmak istiyorum ama mesela burdaki dersler biraz daha farklı ve 1 tanesindende kaldım.geçmek için illa yuksek bi ortalama mı gerekiyo ve bu derslerin denklik işi zorluk çıkarır mı geçişte?
Mesaj tarihi:
iki soruya da evet. ayrica bir de ingilizce denkligi icin toefl istiyorlar, yada cope'a girersin sanirim sene basinda. orada aldigin derslerden bolum dersi olabilecekleri bolum dersi olarak sayarlar, bunun disindakileri de elective saydirabilirsin bir ihtimal, ama cok fazla umut baglama o konuya.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
sabancı dünyanın en fazla ineğinin barındığı şehirden 123142km uzakta adeta bir toplama kampı, hiçbir sosyal aktivite yok olanlara da millet harıl hurul ders çalıştığı ve ortalamaların 85-90 civarı olduğu için sen de çalışmaktan katılamıyorsun, kısacası kafayı yedirten çıldırılası bir okul

neden ayrılmak istemesin ki?
Mesaj tarihi:
said:
Yenerk85, 13 Ocak 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
sabancı dünyanın en fazla ineğinin barındığı şehirden 123142km uzakta adeta bir toplama kampı, hiçbir sosyal aktivite yok olanlara da millet harıl hurul ders çalıştığı ve ortalamaların 85-90 civarı olduğu için sen de çalışmaktan katılamıyorsun, kısacası kafayı yedirten çıldırılası bir okul

neden ayrılmak istemesin ki?

Sen boyle diyosun ama ben sabancida 24 saat eglenmekten derslere bile calisacak vakit bulamiyorum . Kacinci siniftasin, 4. falan mi bu kadar baymissin?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
istemeyerek geldim zaten sabanciya bazen eğlenebiliyosun burda ama asosyal bi ortam var cidden ineklerde çok valla.ama onları geçtim ben herşeyimi ankarda bırakıp geldim buraya onların yerini dolduramıyorum.neyse bakalım gene deniycem ama olmayacak gibi
Mesaj tarihi:
Tikky ortam diyorsan sabancinin da altta kalir yani yok yani univin dort tarafi otopark full bmw, audi, mercedes, jeep dolu araya da bikac tane maserati, ferrrari ekle :) Autoshow gibi ehueh. Ama benim burda tanidiklarimin hepsi seviyeli insanlardi ortam cok, param bok degil yani :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
said:
_Mordrac_, 14 Ocak 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Tikky ortam diyorsan sabancinin da altta kalir yani yok yani univin dort tarafi otopark full bmw, audi, mercedes, jeep dolu araya da bikac tane maserati, ferrrari ekle :) Autoshow gibi ehueh. Ama benim burda tanidiklarimin hepsi seviyeli insanlardi ortam cok, param bok degil yani :)

yuh be
cok buyuk yalan bu

1 tane z4 var
2 tane clk var
1 tanede dodge ram var

bunun disindaki butun arabalar orta sinig golf civic astra clio polo vs

maserati falan ugramadi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
ya bilkentin 20 de biri kadar yoktur
zaten nufusu 5 te biri

yani piyasa yerlerle kocla yeditepeyle kiyaslandiginda cok mazbut bir okuluz[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
Ben senin gorduklerinden cok daha fazlasini gordum yalan falan degil benim oda otoparka bakiyo ha belki baska unilerden falan geliyordur arabalar ama neden gece gunduz orda dursunlar ki. Yeditepe ile kiyaslanmaz tabii o ayri. Neyse konuyu saptirmiyim simdi bosverin arabalari :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
lutfen. bilkenti gormediniz. iki ferrarinin ayni metrekare icinde bulunup carpismasini dunya uzerinde baska bir yerde goremezsiniz =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
koca geldim ben. cidden abartmiyorum, bilkenti gormeden konusmayin. koctaki ogrenci sayisi zaten bilkentin 7de biri.

neyse neyse =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Araba konusunda bizim okulu kimse gecemez o dogru:)

yani sole bir anim var bir arkadasla yuruyoruz
baktim arkadas kendini yola atiyor tuttum manyakmin olum napiyon

arkadasin cevap olum kizdaki porsche u gormuyonmu atiyim kendimi carpar belki tanisiriz:)

ha tabi bunlar olmali daha fazla olmali cunku bu kiz gibi yiginla hiyarlar sayesinde muhendislik fakultesi donuyor:) guzel sanatlardan paralari kap muhendislere burs ver mantelitemiz budur gardaslar:)

her neyse az kaldi bizim bilgisayar 362 olmus onumuzde itu var bakalim bu sene yiyebilecekmiyiz onlari:)

said:
_Mordrac_, 14 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
Ben senin gorduklerinden cok daha fazlasini gordum yalan falan degil benim oda otoparka bakiyo ha belki baska unilerden falan geliyordur arabalar ama neden gece gunduz orda dursunlar ki. Yeditepe ile kiyaslanmaz tabii o ayri. Neyse konuyu saptirmiyim simdi bosverin arabalari :)
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Bu hafta arkadaş anlattı bunlarda porsche var tamam mı sizin okuldan bi kız yarış teklif etmiş (z4 varmış kızda) ve nerdeyse kazanıyomuş çok zorlamış bizimkileri nerdeyse araba güme gidiyordu diyo yani düşün artık oehh fast and furious misali.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
said:
zaidral, 15 Ocak 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
valla göle düşmemek için gayret eden araba da gayet etkileyiciydi. ıkın ıkın.

haha bu cidden superdi herif göbekte dolanırken aşagı uçuyomus az daha
  • Yeni Oluştur...