diablotg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 arkadaslar ben bu tatilde mp3 player alicam ama karar veremedim su anlik creative almayi dusunuyorum ses kalitesi bakimindan falan siz ne dersiniz hangisi daha iyi?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ama sadece mp3 calip dinlemek icin[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=105968 yardımcı olur belki..benim şahsi fikrim de orda[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 creative zen xtra, süper süper süper hattaofficial creative frumunda şöyle birşey açıldı; this guy in school insists on that an ipod is better than creative zen xtra. Is there any way that I can prove him worng? official reply: just remove the false plate and start removing your battery saying " You can't do it", budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 evet abi hele şükür benle aynı fikirde biri çıktı..i-pod sux sux sux en baştan beri..nese creative Zeni çıkardı güzel oldu.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Berk, 14 Ocak 2005 23:56 tarihinde demiş ki: creative zen xtra, süper süper süper hattaofficial creative frumunda şöyle birşey açıldı; this guy in school insists on that an ipod is better than creative zen xtra. Is there any way that I can prove him worng? official reply: just remove the false plate and start removing your battery saying " You can't do it", budur! ehmm.. ben tam anlamadım ama merak ettim. yani?[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aletin pillerini çıkart demiş ipodların pilleri çıkmıyor da... Ömrü dolunca epeyce bir harcanmış oluyor yani. Creative Zenlerinkiyse yenileniyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hmm... teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zen touch guzel de o navigasyon sistemi cabuk bozulabilecek gibi birsey geldi bana.. su anda kullanan varsa ve bizi aydinlatirsa cok ii olur.. bu arada: http://www.ttbilisim.com/zentouch.htm[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Cem ben Nomad Zen Extra kullanıom hayvani derecede memnunum,bu arada blaze veya blueheron zen touch alcaktı galiba[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 15 Ocak 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 apple ürünlerini alırken bir aşk ile alırsınız. Bozulması yada pilinin değişememesi önemli değildir. çünkü o apple'dır.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 apple ürünlerini almazsınız. ne kadar şahane görünürse görünsün. çünkü o bir apple dır da başka bir bakış açısı. ikisi arasından creative derim. ama i-river ve rio da fena diil. hatta i-river çok iyi. hatta alıcam bi tane.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 i-*river imp100 vardı bence tam 1 yıl içinde öldü alet, ben bir creative zen xtra 30 gb sahibiyim aşırı memnunum onunla geziyorum evin içinde o derece, tabi onu apple a götürüyorsun senden pil parası + 50$ servşs alıyorlar sırf hardcaseini satmak için pakete dahil etmemişler hatta şunu da söyleyeyim yolda yürüken liste yapamazsınız bir ipod ile ille itunes da yapıp yükleyeceksiniz. ee ne anladım ben bu işten?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ipod yönetir.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bi yıl içinde nasıl öldü ya? nası yani? neden? bişi 120 modeli var benim almayı düşündüüm. dijital ve analog inputu var, ogg bile destekliyo. güzel lan. almak lazım.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 creative zen xtra sasma derim. Kullanıyorum ve gayet memnunum.Birde sağlam bir alet. Düsünce banamısın demedi.. *Hatta almısken yanında birde 2.1 ses sistemi edin.. Daha bir baska oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 arkadaslar simdi ben creative zen xtra 3 gb liklarindan aldim dielim bunu pili mili bitecek elbet simdi ben bu aletin pilini ozel mi alacam nasil yani normal pil olmuyo mu buna ayrica ben bu aleti yolda yururken is te iken calisirken yani hayatimin her aninda yanimda olmasin icin aliyorum ne diyorsunuz ??[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bataryası mevcut.. Sarjı bende 12 saatten fazla gidiyor..2 senede bir bararyasını yenilersin süreden kaybetmessin.. [Bu mesaj tayfunguler tarafından 15 Ocak 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 peki ben bunu hayatimin her aninda ya cebimde yada kilifinda tasiyabilirim dimi yururken yuzerken calisirken kosarken ???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kılıfı biraz kabaca.. Yani cot pantolunun cebine koyunca kosarken rahatsız eder. Kılıfını takmayıncada icin rahat etmiyor..(cizilir diye) Onun dısında pek bir sorun yasamassın.. Ama dersen ben yüzücem o aletle bence deneme... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 i-pod = eğlenceli ve şekil.. (o touchpad'ini yerim ben) creative = ses kalitesi eğer elektronik aletlere özel ilginiz varsa, elinize alınca mutlu oluyosanız i-pod çok şeker alet.. ama asıl derdiniz maksimum kalitede müziğin keyfini çıkarmaksa creative... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 i-river slimx kullaniyorum 1.5 yildir..aletin ses kalitesi super, pil dayanikligi super..fakat slimxlerde kapak kiriliyor genelde..cok dikkatli kullanin ben 2 kere kirdim 1 tanesinde yaptirdim oburunde ise iyi bir yerden kirildi alet bozulmadi.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ses kalitesi diyosunuzda duyan goren yazdıklarınızı ipod cızırtılı ses verıyor sanır ahahaha[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yok iyi oldu solediginiz ben zatren sadece muzigi maksimum keyifle dinlemek icin aliyorum ayrica kosmam ya kosarsam bile rahatsiz etmez beni :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 i-podda ses inanilmaz az geliyor..kalabalik bir yerde fullasan bile herkesin ne soyledigini duyuyorum ben(metal dinlememe ragmen)..i-river de boyle birsey yok..zen de o acidan i-poda basar[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar