DEVILBLOOD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 [Bu mesaj DEVILBLOOD tarafından 15 Ocak 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 adamın teki geldı ben daha oyuna yenı baslamısıın moradon kopuden cıkarken tam bana dedı kı private den hızlı lvl atlamak istermısın bende evet dedım(konusmalar yabancı dılde de ben turkce olarak anlatııyorum) neyse adam bana party attı adamın ustunde chitin shell set var ben sasırdım.adam gel benle dedı gittik adma orclara lycan lara falan tek vurus yapıyo benım de exp ler geliyo paso.neyse adamla lvl 15 e kadar 5 dk da kastık. sonra disconnect falan oldum girdim tekrar buldum adamı falan tekrar party yapık sansa bak tekrar disc... neyse tekrar giridk adamı buldum bi 2 dk daha takıldım adamla sonra bende işim var diye cıktım pc ye format atıcaktım adamı arkadas listeme ekledım inşallah bi daha bulurum adamı bu arada adamın nıckı _SheL_ gibi bişeydi xigenon 1 de bu arada yukarda baslık actıgım kullanıcı adı baskasınınmıs bende hıc bakmadan girdim paticike en son giren adma buymus cıkıs yapmamıs siteden :D yanı bu olaylar benım basıma geldı D :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Allah herkeze böyle şans nasip etsin.:) peşini bırakma bence:D Bİ zman sonra Cz de öyle bitandığın olması işine çok yaraya bilir:)[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eyw :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bende cok yaptım bunu,manner kasarken kolay oluyo.Ama acemi adama gel sana lvl atlatıcam hızlıca diyosun,adam biraz ileri gidince korkuyo partiden cıkıyo:D bilmeyene yapmak zor yani.[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 O diil ben şunlara deli oluyorum. LvL 1 adam a söylüyorsun gel yarım edim falan diye. adam NO THKS diyor lvl 1 hemde!!! Yada party atıyorsun red ediyor. O anda orda PK olsa topunu keserdim:)[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abi çömlere gel lvl atlatıyım diyom adam diyo kii gel ben sana atlatıyım diyo allaa ne zihniyet adam bana 1 lvl atlatsa tüm mal verlıgım onun olsun :D[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
daedric Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: SteelBB, 15 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki: O diil ben şunlara deli oluyorum. LvL 1 adam a söylüyorsun gel yarım edim falan diye. adam NO THKS diyor lvl 1 hemde!!! Yada party atıyorsun red ediyor. O anda orda PK olsa topunu keserdim:) O an amacı level atlamaksa gerçekten sıpanın önde gideniymiş, fakat yeni karakterlerin gem şansının yüksek olduğunu biliyor ve bulacağı gem'leri senin alacağını düşünüyorsa ondan o cevabı veriyor olabilir :) Yanlış anlamayın sakın, bende çömezim henüz ve bu tür ufak şeyleri bende önemsiyorum haliyle :) Her coin önemli oluyo :D
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Beyler xig 1 açıkmı ?[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Öne çıkan mesajlar