matama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Merhaba bbizim ekip bir music player yazdik gittikcede gelistiriyoruz bos zamaninizda indirip yorumlarsaniz sevinirim Nice Music Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konum ve cihaz bilgilerini niye istiyor ki ? Hadi foto dosyalar falan album kapaklarindan desek bunlar niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 nice pic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 pamirin ellerine sağlık 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ulan şunun 10 da biri kadar app yazabilme becerim olsa binlerce potansiyel müşterim var ama kullanamıyorum ya her gün kafamı yiyorum hırsımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sırf foruma sıkıyon mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bilader sen çok istiyorsun seninle yapamam. benim app başına 1000 tl verip 3 platforma da uygulama yazdırabileceğim ekibe ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar