Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Demin mail geldi wish beta testeri olmusum.Ancak o kadar buyuk dosyayi cekmek gozume geldi.Ankara'da baska secilen beta tester varsa ve oynamayi dusunuyorsa dosyalari temin edebilirse sevinirim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 neymis bu oyun biraz bilgi verirmisin[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sitesi nedir nası bişidir neyin nesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 mutablerealsm in sitesinden bilgi edinebilirsiniz.Firma Wish'e ultra masive online gaming yakıştırması yapıyor.Tek bir server olacak ve milyonlarca kişi aynı serverda neredeyse sonsuz bir diyarda oynayacak.Wishin en büyük iddiası şimdiye kadar en fazla oyuncuyu bir serverda tutabilen tek ummorpg olacak. Wish beta2 kayıtları sanırım gecen yaz yapılmıstı,yeni acılmıs cekmeye basladım oyunu %6 da yarına bitince girip bir önbilgi vermeye çalışırım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 o kadar oyuncu bulsunlarda goreyim uyduruk bi oyun gibi duruo ne ozelligi varmista o kadar kisi oynicakmis eq2 klonu[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 oynamadan bu kadar kesin konusma[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 wish iptal edildi bari oynayabildin mi biraz atmosfer nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 oynadım,bir kere grafikler güzel ama etraftaki npclerin,oyuncuların çizimleri çok kötüydü ve özenilmeden yapılmış hissi veriyordu.oyun kontrolleri şimdiye kadar oynadığım mmorpg ler arasında en kötüsüydü.oyunda değişik sistemler vardı mesela şehir koruyucularına şehirdeki npclerin yerini sorup oraya götürebiliyorlardı sizi,item sayısı aşırı fazlaymış orada bir oyuncudan duyduğuma göre.ama ben oyuna 15-20dk dayanabildim ilk geçiş etabından sonra baydım,iptal edilmesede zaten oynayacak kimse olmazdı oyunu.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar