Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

papper mage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yawf babalar ben paper mage oldum(clandaki,lerin isteeyle) ama ne staff kullanabiliom nede goblin giyyom.harpy e gidiom millet üstümdekileri görünce ezik dio.45 oldum hala adam gibi yapamadm.ben napcaaaaaaaaaaammmmmmm!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
lvl 1 setleri giyceksin hani şu sarı olan robe var mesela onu ama goblinini tabi :p bütün takıların falanda mp olsun işte staff olarakda güzel bi wizard staff yap flame damageli[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Speciality:Mage
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
Abi sizin clan hanigisi ise clan master pek oyundan anlamıyor sanırım 45 paper mage olsa nolur olmasa nolur? Sen git int'e yüklen lvl 51 e kadar pilların açılsın o zaman olursun paper. Suanki lvl in le artmayı bbırak lvl düşmesse iyidir. :) Dön paperlıktan yol yakınken...
Mesaj tarihi:
Goblin armor pauldron lvl1
geri kalanı lvl1 armor +6/10 hp yada mp yap
elinede wizard+6/48 yada üstü bir staff yap.
Komple mp takılarını tak.
Sonra sana ezik diyen adama,sen kac dmg veriyosun diye sor.Sende ona söyle

Aynı olay rogue lardada var,eslantta,full dexerim,üzerimde plate goblinler var,adam üzerine fp yada bi parca chitin gecirmis,gidiyolar onu alıyolar.

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 15 Ocak 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Buzkirpisi dediğin doğruda farkındamısın 45Lvl arkadaş. İnfernosu en fazla 450 dmg verir. Hellfire tas catlasa 350 vurur 55-60 arası can alır. 45 Lvl de paperlık inanılmaz mantıksız. Mp yok daha onda ne paperi. eline viper salanmder alsa suan daha fazla dmg verir
Mesaj tarihi:
dire wolf üzerindeki damagei bu
en son dk larada 700-800 arasıydı[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Speciality:Mage
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
Yeni bi flame mage char açtım. Bi arkadaşın gaza getirmesiyle abandım MP ye. Sanırım level 24 oldu. Int:70 Mp:116.

Şimdi ben bişi sorucam. Diyelimki level 50 oldum. Level 50 olduğumda tahmini olarak int ve mp kaç olması lazım?

Varsa charından ve damagesinden memnun level 50+ birisi şu andaki int ve mp sini söleyebilirmi? Ona göre bi orantı kurup statları öyle dağıtayım.[signature][hline]-
Mesaj tarihi:
int:70
Mp:231
Bunlar benimki. Ama ben tekrar değiştirecem statları biras str ye vermeyi düşünüyorum :)

[Bu mesaj Astolath5 tarafından 15 Ocak 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Astolath5, 15 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
int:70
Mp:232
Bunlar benimki.

O zaman ben doğru yoldayım dimi? Sürekli MP abanmaya devammı edeyim? Paper mageden hiç anlamıomda ondan bööle meraklı meraklı araştırıom :D[signature][hline]-
Mesaj tarihi:
Yok abi baya faydasını gorursun :) paperin 57 gelince impact ı atmaya basladın mı 2k dmgi rahat raht gorursun. Fakat delayı cok uzun. Dolana kadar 3 tane blast atıyom daha iyi oluyo :)
Mesaj tarihi:
Rockncoke :D
Hacı iyi güzelde Ben O anda Wolflara Paso Malice Cakıyordum ondan ole 800 vurmussundur 700ü gecmez.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:3x ------------- LvL:60
Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN
A live--------- Banned

[Bu mesaj oQo tarafından 16 Ocak 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:D evet Cakıyomussum demek :P saka yaf dogru dior Rock SS cektmişyi bize orda bakın 790 küsür cakıor Cok deli olacak bunun Nova lari[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:3x ------------- LvL:60
Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
Mesaj tarihi:
Zamanında "paper mage'lik heyecan ve macera işi", "paper mage charları sevmiom" gibi mesajlar yazmıştım.

Bende paper flame açtım. Büyük konuşmuşum. Utandım kendimden.. :utaniem:[signature][hline]-
Mesaj tarihi:
novalarının 400 dmg fazla vurduğuna şahit oldum. paper mage çok güzel ama peştemallerle görüntü berbat. bitek lycoan staff sorunsalı hariç parasal sıkıntında olmuyor çünkü kendi armorunu kendin yapıyorsun.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch
----------------------------------
Knight Online US Server Ares
Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage
  • Yeni Oluştur...