JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 clandan 2 shard aldim +6 satiorum diez de bilginize ;D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:El Karus Job : Sorcerer Level:5x Clan: WeRuleZ
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: rockncoke, 15 Ocak 2005 10:40 tarihinde demiş ki: valla ben o kadar bastım pastane açacak kadar kek pasta ötebete çıktı valla bida basmam 1000 manner olana kadar :) (rüyamda abyssten mirage çıkıyodu çok sevinmiştim ya :) ) oda bişeymi ben rüyamda abyssden +9 poi ve +9 fire glowing shard çıkarttım. O rüyayı evde görseydim uyandığım an abysse koşardım :D[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage
xantia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Boşverin bıçakları ya , milletin uykularına giriyor artık . Ya mantıksız bazı yerleri bu ne biçim bıçaktır ki kılıçtan keskin ve daha etkili , biraz saçma olmuş oraları oyunun . Ne bu ya biz oynamayalım elam bıçaklarıyla assasianlar kapışsın . Vallaha samuray katanasını bence hiç bir bıçak geçemez yani azcık warriorların hakkı yeniyor gibi .. Bu esnada bende rogue um merak etmeyin !!!!!
Öne çıkan mesajlar